More

  Facebook va îmbunătăţi viteza de încărcare a conţinutului din News Feed

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  News Feed-ul este cea mai importantă funcţionalitate a reţelei de socializare Facebook, fiind cea mai dinamică secţiune, lucru ce duce la nevoia multor modificări.

  Facebook doreşte ca News Feed-ul să aducă postări cât se poate de relevante pentru utilizatori, iar algoritmul de calcul al acestui „produs” este în continuă schimbare. Cea mai nouă actualizare va permite încărcarea unui volum mai mare de conţinut, chiar dacă utilizatorul are o conexiune la internet foarte lentă.

  Cum va realiza Facebook acest lucru?

  News Feed-ul va prioritiza conţinutul stocat în cache, chiar dacă acest conţinut este mai vechi. Practic, prioritizează postările care au imaginile deja încărcate, video-urile, previzualizările de linkuri, etc., în vreme ce conţinutul care este mai nou, dar care se încarcă mai greu, va fi afişat mai jos, oferind un timp suficient pentru a se descărca.

  Această modificare vine ca urmare a faptului că de cele mai multe ori, o poză sau un video, asociate postării, sunt chiar punctul de interes al acelei postări. Prin urmare, Facebook spune că ori de câte ori vei trece peste fiecare postare, algoritmul va reconfigura News Feed-ul pentru a încărca postări relevante, atât postări noi de pe server, cît şi postări descărcate deja, dar care nu ţi-au apărut în feed.

  Acest proces se desfăşoară direct pe dispozitiv, pentru a monimiza data de transfer a datelor şi a informaţiilor care trebuie trimise către server. În plus, asta înseamnă că News Feed-ul de pe dispozitivul desktop va fi diferit faţă de cel de pe smartphone.

  Noua actualizare vine să sprijine şi să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor de pe pieţele emergente, unde viteza conexiunii la internet nu este una tocmai bună.

  Voi ce alte modificări aţi dori să vedeţi la aplicaţia Facebook?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.