More

  Uber lansează cardul de debit Uber în Mexic. Urmează şi în alte ţări?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chiar dacă entităţile de transport local se opun vehement prezenţei Uber pe piaţă, compania de ride sharing s-a dovedit o modalitate de transport de succes, nu doar în Mexic, ci peste tot unde este prezentă în lume, inclusiv în România.

  Uber oferă clienţilor din Mexic o modalitate prin care aceştia să nu mai fie limitaţi când doresc să utilizeze serviciile de ride sharing. Compania lansează propriul card de debit, pentru ca niciun client să nu mai aibă probleme cu plata transportului. Cardul a fost lansat în Mexic în parteneriat cu Mastercard şi Bankaool (o bancă online asemeni PayPal).

  Acest card Uber va permite clienţilor să facă plăţi online liber şi nu este limitat în niciun moment. Dacă vrei să faci şi alte tipuri de plăţi online, în afară de ridesharing, nu te opreşte nimeni. Pentru deschiderea contului, este necesar un depozit de 200 pesos (moneda mexicană), echivalentul a 10.76 dolari americani. Nu există taxe suplimentare şi nu ai nimic de pierdut.

  Rezidenţii mexicani pot să se înscrie de acum pe website-ul Bankaool pentru a intra în posesia cardului Uber, dar acesta va fi disponibil, de asemenea, în magazinele cu program prelungit din ţară.

  Uber nu oferă pentru moment detalii cu privire la disponibilitatea unui card de debit al companiei şi pentru alte ţări în care serviciul de ride sharing este prezent. Vă ţinem la curent cu următoarele anunţuri ale Uber!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.