More

  Review: Dacă te respecţi, trebuie să deţii un scaner portabil Brother DS-820W Wireless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anunţam în urmă cu ceva vreme că am acceptat să testez un scaner profesional mobil cu acumulator şi conectivitate wireless. În ultima perioadă, am tot refuzat să primesc în teste imprimante şi scanere, îndeosebi din cauza problemei de portabilitate.

  Majoritatea imprimantelor şi scanerelor pe care le-am testat la Noobz au fost de dimensiuni medii sau mari, destul de grele şi greu de utilizat de către persoanele care doresc mobilitate. Am acceptat să testez scanerul Brother DS-820W Wireless, pentru că Adina David de la agenţia 4Ace mi-a garantat că este un produs senzaţional şi merită ca tot mai mulţi utilizatori să afle de el.

  Oricine deţine o societate comercială ştie cât de greu poate fi să îţi găseşti contabilul potrivit şi câte compromisuri sunt necesare pentru ca afacerea să fie pe mâini bune. Deşi Bucureştiul este plin de contabili, am ales să contractez un contabil care se află la o distanţă de 300 de km de sediul firmei, drept urmare un scaner portabil profesional este mai mult decât necesar.

  În plus, se întâmplă să fii nevoit să scanezi şi să trimiţi rapid contracte şi tot felul de chitanţe, facturi sau alte documente, iar fotografierea acestora cu smartphone-ul nu este întotdeauna cea mai bună alegere. Camera poate să nu focalizeze corespunzător, imaginea poate să rezulte a fi prea întunecată sau ar putea exista probleme de formatare.

  20161031_085635

  De ce consider că scanerul portabil Brother DS-820W Wireless este cea mai bună alegere pentru agenţii mobili sau cei care lucrează în logistică, utilităţi sau vânzări pe teren? Ei bine, dispozitivul este foarte mic, uşor de transportat, de conectat la dispozitivul mobil sau laptop şi este extrem de uşor de utilizat. Acesta permite atât scanarea mono, cât şi color, şi oferă utilizatorului posibilitatea să scaneze HD, STD, în format PDF sau JPG. Conexiunea între scanerul portabil şi dispozitivul mobil, dektop sau laptop, se face prin cablu USB sau prin wireless.

  Scanerul portabil DS-820W Wireless face parte din categoria produselor pe care le testăm la Noobz şi nu am dori să le mai înapoiem. Am reuşit cu uşurinţă să scanez wireless direct către tabletă sau smartphone, iar cablul USB l-am folosit doar când am lucrat de la birou şi nu am fost forţată de împrejurări să recurg la wireless.

  Tehnologia de scanare printr-o atingere este senzaţională şi te ajută să economiseşti timp şi nervi. Scanerul se alimentează de la un acumulator sau direct de la calculator prin USB. Scanarea paginilor se face rapid şi eficient. Spre exemplu, viteza este de până la 8 secunde pe pagină, atât mono, cât şi color. Documentele scanate pot fi trimise către diverse destinaţii: e-mail, fişier, aplicaţie, imprimantă, folder protejat în reţea, FTP, card SD, Clud şi SharePoint 1.

  Scanerul oferă suport de scanare pentru documente de la dimensiunea unei cărţi de vizită la carduri ID de plastic, fotografii, chitanţe şi alte documente de format A4.

  20161031_085247

  Dispozitivul portabil de scanare Brother DS-820W Wireless este compatibil cu sistemele de operare Mac OS X 10.6 sau o versiune ulterioară, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, iar pachetul în care vine livrat conţine şi coală suport, coală suport pentru chitanţe, cablu USB şi manualul utilizatorului. De asemenea, noi am primit şi un card SD de 4 GB şi o coală de calibrare.

  Ca să înţelegeţi cam cât de greu este scanerul portabil DS-820W Wireless, imaginaţi-vă că ţineţi în mână un smartphone de ultimă generaţie şi o baterie externă. Cu alte cuvinte, produsul are o greutate de numai 440 g.

  Bateria scanerului se încarcă în aproximativ 4 ore, iar dispozitivul poate scana de la hârtie lucioasă la hârtie pentru imprimante cu jet de cerneală, hârtie reciclată, standard, groasă, subţire sau folie transparentă, iar toate acestea sunt preluate rapid spre scanare cu ajutorul unui senzor de hârtie.

  20161031_085424

  Scanerul portabil Brother DS-820W Wireless te poate scoate din belele chiar şi atunci când te afli la coadă la ANAF şi trebuie să depui anumite documente în mai multe exemplare, dar nu ai la dispoziţie o imprimată, iar singura soluţie este să le trasmiţi funcţionarului public prin e-mail (mie mi s-a întâmplat). De asemenea, poţi fi sunat în orice moment de un reprezentant al băncii la care ai creditul pentru casă să transmiţi un document important sau dezvoltatorul blocului în care locuieşti îţi poate solicita o copie după CI pentru a înfiinţa asociaţia de locatari.

  Aproape totul se petrece electronic în prezent, de la depunere de acte, la plăţi, iar eu am ajuns la concluzia că un scaner portabil de tipul DS-820W Wireless este un must-have nu doar pentru cei care deţin o firmă, ci pentru orice cetăţean de rând care se respectă şi nu vrea să mai piardă timp sau să se enerveze.

  20161031_085233

  Preţul unui scaner DS-820W Wireless este de aproximativ 800 lei, dar puteţi găsi şi oferte de sub 800 lei, în funcţie de magazinul din care alegeţi să achiziţionaţi produsul. Pe mine, Brother DS-820W Wireless m-a convins să îl iau acasă. Dacă ai întrebări cu privire la produs, nu ezita să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos, pe adresa de e-mail redactie@noobz.ro sau pe Facebook Noobz.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.