More

  Puma vrea să lanseze Autodisc, o pereche de pantofi sport inteligenţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă eşti atlet sau obişnuieşti să te preocupi destul de mult de aspectul fizic, dar şi de sănătatea ta, află că Puma dezvoltă în prezent o pereche de pantofi sport inteligenţi, care să îţi monitorizeze activitatea fizică şi să îţi permită să nu te mai preocupi de încheierea şireturilor.

  Pantofii Autodisc de la Puma au implementat un mecanism în limbi, care slăbesc şi strâng şireturile interne, înfăşurate în jurul părţii din faţă a pantofilor. Potrivit Engadget, publicaţie online de tehnologie, care a testat deja produsul Puma, rolul mecanismului respectiv este de a oferi o experienţă de utilizare cât mai naturală a sneakersilor.

  În plus, Puma Autodisc pot fi conectaţi la telefon printr-o aplicaţie de fitness, prin intermediul căreia poţi controla cât de strâns trebuie să stea legate şireturile. Mai mult decât atât, Autodisc vin şi cu funcţia de încărcare prin wireless.

  Totuşi, nu se discută încă despre o dată oficială de lansare, nici despre un posibil preţ al Autodisc. Între timp, aflăm că Nike HyperAdapt, pantofii Nike ai căror şireturi se leagă singuri, vor fi disponibili începând cu data de 28 noiembrie.

  nike

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.