More

  CEO-ul Samsung pune eşecul Note 7 pe seama angajaţilor companiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Directorul executiv Samsung, Kwon Oh-hyun a declarat marţi că gigantul de tehnologie sud-coreean trebuie să se îmbunătăţească, în urma imaginii negative generate de retragerea definitivă de pe piaţă a phablet-ului Galaxy Note 7.

  Reprezentantul Samsung Electronics le-a transmis indirect angajaţilor Samsung că este momentul să se uite în urmă şi să se întrebe dacă nu cumva s-au auto-mulţumit în munca lor: „Avem un istoric lung de crize depăşite”, a declarat Kwon. „Să folosim crizele drept şansă să facem un nou salt, prin reexaminarea şi îmbunătăţirea completă a modului în care lucrăm, gândim şi perpectivele noastre pentru clienţi.”

  În vreme ce unii utilizatori tratează această declaraţie ca pe un motiv de îngrijorare cu privire la sistemul de control al calităţii Samsung, alţii sunt de părere că directorul executiv al companiei sud-coreene nu a făcut decât să tragă un semnal de alarmă angajaţilor companiei, indiferent de departamentele din care provin, cu speranţa că vor lua mult mai în serios munca pe care o întreprind.

  CEO-ul Samsung sugerează prin declaraţia sa că eşecul Galaxy Note 7 s-ar putea datora faptului că angajaţii s-au auto-mulţumit în munca depusă, dar nici până la această oră compania nu a venit cu o cauză clară care a dus la retragerea definitivă de pe piaţă a Note 7. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.