More

  Facebook are tot atâţia utilizatori cât era populaţia lumii în 1918

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook tocmai a anunţat rezultatele trimestriale şi a oferit un update cu privire la progresul comunităţii în a determina lumea să fie cât mai deschisă şi a o conecta.

  Comunitatea Facebook are în prezent 1.8 miliarde de utilizatori, iar 1.2 miliarde de oameni folosesc aplicaţia Facebook zi de zi. Gigantul social media se concentrează să aducă conţinutul video primul în aplicaţii.

  Oamenii creează şi distribuie mai mult conţinut video ca niciodată, motiv pentru care Zuckerberg şi oamenii lui construiesc noi unelte pentru ca utilizatorilor să le fie mai uşor să se exprime în moduri creative.

  Numărul persoanelor care intră LIVE pe FACEBOOK în orice moment a crescut de 4 ori din luna mai până în prezent. Instagram Stories a fost lansat în urmă cu 3 luni de zile şi a strâns deja un numărde 100 de milioane de utilizatori care îl folosesc zilnic.

  Facebook construieşte, de asemenea, o cameră nouă în aplicaţie şi va adăuga şi mai multe unelte de mesagerie vizuale în următoarele câteva luni de zile.

  Facebook a adunat 1.8 miliarde de utilizatori activi, WhatsApp are peste un miliard, Messenger peste un miliard, iar Instagram peste 500 de milioane de utilizatori activi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.