Google şi Warner Bross îţi transformă smartphone-ul într-o baghetă magică

Mădălina Gănescu
- 4.11.2016, 17:04 în Aplicaţii
0

SHARES

Google a încheiat un pasteneriat cu Warner Bross, iar de acum smartphone-urile care rulează sistemul de operare Android pot fi transformate într-o baghetă magică printr-o simplă comandă vocală, se arată pe blogul Google.

Fanii filmelor cu Harry Potter, care așteaptă cu nerăbdare lungmetrajul „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, creat de J. K. Rowling, au ocazia să își exerseze pe smartphone talentul în vrăji, folosind comenzi învățate la școala de vrăjitori Hogwarts.

Fanii lui Harry Potter, care dețin smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android, vor putea testa o serie de vrăji cunoscute din seria de filme cu vrăjitori, ce vor funcționa la comanda vocală ”OK Google”. Odată ce aceasta este activată, pot fi rostite formule precum ”Lumos” sau ”Nox” pentru a porni sau opri lanterna dispozitivului. În plus, comanda ”Silencio” va acționa prin trecerea telefonului și a notificărilor audio pe modul silențios.

Și pe Google Maps vor fi introduse update-uri pentru a include scene și locații din filmul fantastic. Printre acestea se numără sediul MACUSA (Congresul Magic al SUA), Banca Națională Steen, bodega subterană ”The Blind Pig” și apartamentul magic al Tinei și al lui Queenie Goldstein, două dintre personajele principale din peliculă.

fantasticbeasts_daydreamdemo

Google va introduce și o variantă ”magică” pentru pasionații de realitate virtuală care vor intra în posesia unei platforme Daydream, începând din această lună. Aplicația îi va purta pe utilizatori în apartamentul lui Newt Scamander, unde vor putea folosi o baghetă magică pentru a explora conținutul cufărului magic al acestuia, o adevărată comoară cu toate cele necesare pentru a face vrăji, a rezolva mistere și a găsi creaturile fantastice.

Filmul „Fantastic Beasts and Where to Find Them” va avea premiera la 17 noiembrie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!