Samsung a început programul de testare al Android 7.0 Nougat pe Galaxy S7 şi S7 Edge | NOOBZ.RO

Samsung a început programul de testare al Android 7.0 Nougat pe Galaxy S7 şi S7 Edge

Mădălina Gănescu
- 5.11.2016, 9:34 în Aplicaţii
0

SHARES

Programul Galaxy Beta este disponibil în Galaxy store din Marea Britanie şi permite utilizatorilor să se înregistreze pentru a avea şansa să instaleze cel mai nou sistem de operare Samsung, Android 7.0 Nougat, pe dispozitivele mobile personale şi oferă feedback pe baza experienţei.

Documentul APK din aplicaţie a fost încărcat pe forumurile XDA Developers, deşi se pare că serverele Samsung care furnizează sismul de operare nu sunt online pentru moment. Un anunţ oficial Samsung va fi realizat cel mai probabil înainte ca acest lucru să se întâmple.

Acest tip de serviciu nu este fără precedent pentru producătorul de dispozitive mobile sud-coreean, care a introdus un program asemănător pentru Galaxy S6 şi S6 Edge, pentru ca deţinătorii de flagship-uri să poate încerca Marshmallow în decembrie 2015, înaite ca sistemul de operare să fie lansat oficial în februarie anul acesta.

Nu este clar când vor fi online serverele şi cel mai probabil nu toţi cei care se înregistrează vor fi invitaţi să ia parte la testarea beta. Dacă vrei să fii printre primii utilizatori S7/S7 Edge care testează Nougat, poate vrei să arunci o privire.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!