More

  Lenovo a lansat oficial Yoga Book în România: Preţ, specificaţii şi disponibilitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a anunţat aseară, în cadrul unui eveniment de presă organizat la Galateca, în Bucureşti, lansare în România a noului dispozitiv Yoga Book.

  Dispozitivul a fost anunţat pentru prima dată în urmă cu 2 luni de zile,  acesta fiind catalogat drept „cea mai subţire şi uşoară tabletă 2-în-1 din lume”, dezvoltată pentru creşterea productivităţii în mediile de lucru cu mobilitate ridicată.

  Yoga Book de la Lenovo este disponibil la partenerii autorizaţi online pentru un preţ de aproximativ 3.200 lei în cazul versiunii cu Windows şi 2.900 lei pentru cea cu Android, pentru că, aşa cum bine înţelegem, dispozitivul este disponibil cu două sisteme de operare.

  Yoga Book are rolul de a redefini aspectul şi funcţionalitatea unei tablete, având caracteristici inovatoare precum tastatura instant Halo şi un stylus cu dublă funcţie care poate fi folosit atât pe hârtie, cât şi pe ecran.

  Mai multe despre tabletă puteţi afla accesând acest link, iar pentru un review complet va trebui să mai aşteptăm o vreme, pentru ca dispozitivul să ajungă în redacţia Noobz pentru teste amănunţite, aşa că urmăriţi-ne în continuare pentru mai multe detalii.

  Dacă preţul Yoga Book este justificat sau nu, rămâne de văzut, dar cert este că tableta 2-în-1 are un design spectaculos şi un set de funcţii pe care nu le găsim în prezent pe nicio tabletă convenţională.

  20161103_194213

  Despre noul Lenovo Yoga Book

  » Yoga Book oferă toate beneficiile unei tablete și introduce noi elemente hardware și software destinate creșterii productivității și utilizării în activități creative, precum tastatura cu efect de halou, accesorii de scriere și Book UI.

  » Tastatura oferă o experiență apropiată de cea a unei tastaturi fizice, cu mult peste funcționalitățile oferite de tabletele convenționale.

  » Yoga Book este inspirată din eleganța și simplitatea unui notebook, iar stylus-ul le permite utilizatorilor să scrie și să deseneze folosind un stilou și hârtie, având posibilitatea de a digitaliza instantaneu notițele și schițele rezultate.

  20161103_194204

  » Designul subțire și ușor al noului Yoga Book, durata de viață a bateriei de 15 ore și balamalele cu rotație la 360 de grade le asigură utilizatorilor libertatea de a scrie și a desena oriunde, oferind beneficiile unui smartphone fără nevoia de a completa experiența cu un laptop sau un accesoriu detașabil.

  » Yoga Book, disponibilă atât cu sistem de operare Android, cât și cu Windows, este cel mai subțire și ușor dispozitiv 2-în-1 din lume și un răspuns direct la nevoia consumatorului de a avea o tabletă care încurajează productivitatea.

  20161103_194053 20161103_194045 20161103_194040 20161103_193909

  Dacă aveţi întrebări cu privire la Yoga Book de la Lenovo, nu ezitaţi să le lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.