More

  Intel prezintă o dronă creată special pentru spectacole de lumini aeriene

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Intel construieşte o întreagă afacere în jurul dronelor. Producătorul de procesoare a dezvăluit Shooting Star, o dronă quadcopter creată special pentru spectacole de lumini aeriene.

  Software-ul instalat pe dronă îndrumă dispozitivul spre zonele în care trebuie să zboare pentru a crea anumite imagini. În plus, acest sistem de operare este atât de inteligent încât va alege dronele în funcţie de autonomia rămasă a bateriei şi calitatea recepţiei GPS.

  Spectacolele de lumini au presupus săptămâni întregi de dezvoltare şi vor fi disponibile pentru prezentare în faţa publicului larg în doar câteva zile, potrivit celor anunţate de Intel. Nu ai nevoie decât de un pilot care să se ocupe de tot, iar lumina LED din inima dronei poate străluci în oricare patru miliarde de combinaţii de culori.

  Hardware-ul este creat să minimizeze daunele, dacă va avea loc vreodată vreoun accident. Drona este construită din spumă, plastic flexibil şi elici încastrate, astfel încât audienţa de la sol să fie protejată. Shooting Star poate zbura în lumina ploii, de asemenea, astfel încât un adevărat spectacol de lumini să nu poată fi distrus de niciun fel de vreme.

  Intel prezintă o dronă creată special pentru spectacole de lumini aeriene
  https://newsroom.intel.com

  Intel nu a precizat care este preţul Shooting Star sau dacă vei putea sau nu să îţi cumperi şi tu una, deşi acest lucru nu ar fi complet surprinzător. Totuşi, cel mai probabil vorbim despre o dronă care va costa câteva mii de euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.