Samsung îşi prezintă scuzele cu privire la Galaxy Note 7 în 3 ziare mari din SUA

Mădălina Gănescu
- 8.11.2016, 13:06 în Smart
0

SHARES

Samsung a publicat câte o pagină de scuze pentru retragerea de pe piaţă a Galaxy Note 7 în trei ziare mari din Statele Unite ale Americii: The Wall Street Journal, The New York Times şi The Washington Post.

Gigantul sud-coreean a abandonat Note 7 după retragerea în două rânduri de pe piaţă a dispozitivului din motive de supraîncălzire, iar în prezent caută cauza care a dus la acest mare eşec.

„O regulă importantă a misiunii noastre este să oferim cea mai bună calitate şi cel mai ridicat grad de siguranţă. Recent, am dat greş din acest punct de vedere. Pentru asta ne pare extrem de rău”, spune Samsung în advertorial. „Vom reexamina fiecare aspect al dispozitivului, inclusiv fiecare componentă hardware, software, de producţie şi toată structura bateriei. Ne vom mişca cât de repede cu putinţă, dar ne vom lua timpul necesar pentru a primi răspunsurile corecte.”

Mai mult decât atât, Samsung menţionează în advertorialele publicate în cele trei ziare şi problema celor 2.8 milioane de maşini de spălat:Samsung se mişcă rapid să ofere clienţilor opţiunile de remediere fără precedent.”

Scrisoare se încheie cu un paragraf în care gigantul Samsung reaminteşte care este rolul companiei: „Cel mai important, siguranţa rămâne prioritatea noastră. Vă vom asculta, vom învăţa din asta şi vom acţiona într-o manieră care să ne permită să vă recâştigăm încrederea. Suntem recunoscători pentru suportul continuu şi din nou, ne pare extrem de rău.”

Materialul este semnat de Gregory Lee, preşedinte şi CEO Samsung Electronics în America de Nord.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!