More

  Cel.ro fură startul Black Friday 2016: Reduceri între 30 – 62%

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Foarte curând va începe cel mai aglomerat moment al anului pentru retaileri, iar CEL.ro anunţă că oferă clienţilor destinaţia ideală pentru discounturile din acest an de Black Friday – cel mai mare şi cel mai ofertant eveniment de reduceri de peste an.

  De Black Friday 2016 CEL.ro a pregătit deja o ofertă de peste 100.000 de produse – mai multe ca oricând, pentru a oferi clienţilor experienţa cumpărăturilor multe la preţuri mici.

  Pentru o mai bună gestiune a evenimentului şi pentru a creşte numărul clienţilor satisfăcuţi care îşi achiziţionează produsele dorite la preţuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: va debloca zeci de oferte începând cu vineri, 11 noiembrie.

  Retailerul online declară că anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clienţilor care vor prinde reducerile se aşteaptă să crească. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numără: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil şi nu numai

  Clienţii vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:

  » telefoane → reduceri de până la 1,000 de lei
  » laptopuri → reduceri de până 40%
  » TV → reduceri de până la 3,700 lei
  » electrocasnice → reduceri de până la 60%
  » îngrijire personală → reduceri de până la 60%
  » videoproiectoare → reduceri de până la 50%
  » parfumuri & ceasuri → reduceri de până la 62%
  » imprimante → reduceri de până la 30%
  » componente & periferice → reduceri de până la 50%
  » casă şi decoraţiuni → reduceri de până la 50%

  CEL.ro a menţionat că a început organizarea şi a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregătindu-se logistic mai bine, luând măsuri şi găsind soluţii pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea şi livrarea în timp a tuturor comenzilor venite. Toate acestea au ca scop evitarea întârzierii livrării comenzilor. Se estimează că livrarea se va face în minimum 4-5 zile.

  Pentru mai multe informaţii şi pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi ofertele CEL.ro de Black Friday accesaţi www.cel.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.