More

  Studiu: Vei petrece în medie 1,3 ani din viaţa ta găsind ceva de vizionat la TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui studiu al Ericcson Consumer Lab, americanii petrec în medie 23 de minute pe zi căutând ceva de vizionat la TV. Asta înseamnă 474 de zile în decursul unei vieţi.

  Abonaţii la cablu prezintă probleme şi mai mari: 44% dintre cei care încearcă să găsească ceva la TV, eşuează. Cifrele sunt foarte interesante, iar utilizatori par în cele din urmă să caute conţinut, nu zapează pur şi simplu.

  Studiul mai arată că HBO Go consumă cea mai mare parte din timp pentru găsirea unui program de vizionat. Mai exact, utilizatorul pierde în medie 41 de minute pe zi pentru această activitate obositoare. În schimb, iTunes consumă 33 de minute pe zi, în vreme ce Netflix şi Hulu se opresc la o medie de 28 de minute.

  Dacă facem un calcul simplu, oamenii petrec în medie peste un an şi jumătate din viaţă căutând conţinut de vizionat la TV.

  Desigur, acestea sunt cifrele care vizează America, dar cu siguranţă nici în România nu stăm mai prejos, de vreme ce reclamele au devenit mai dese şi de o durată mai lungă decât emisiunea sau filmul pe care dorim să le vizionăm. În plus, conţinutul pe care îl găsim la TV de o perioadă destul de lungă de timp a început să lase de dorit şi întâlnim tot mai des utilizatori care renunţă la a deţine sau la utiliza un TV în favoarea conţinutul online.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here