More

  Lenovo ar putea folosi brandingul „Moto” pentru toate viitoarele sale smartphone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a achiziţionat Motorola în 2014, dar până acum nu a obţinut prea mult din această mare mutare. Potrivit unui raport neconfirmat oficial pentru moment, brandul „Moto” ar putea fi reprezentativ întregii linii de smartphone-uri lansate de Lenovo de acum înainte.

  Informaţia vine de la Campaign Asia, care citează surse a căror identitate nu este dezvăluită. Nu există alte detalii cu privire la modul în care ar putea avea loc o astfel de schimbare. În plus, de vreme ce nu avem o confirmare oficială a acestui zvon, va trebui să tratăm informaţia cu o oarecare doză de scepticism.

  Brandul Motorola este mult mai cunoscut la nivel mondial decât Lenovo, de aici şi succesul mult mai mare al acestor smartphone-uri. În plus, în urmă cu puţin timp, Lenovo a anunţat că divizia de smartphone-uri Motorola se bucură de o ascensiune foarte bună mulţumită seriei de telefoane Moto Z.

  Lenovo a anunţat în raportul financiar pe cel de-a treilea trimestru al anului 2016 că a vândul peste un milion de unităţi din cele mai recent lansate smartphone-uri Moto Z în primele trei luni de zile.

  Credeţi că Lenovo ar trebui să folosească doar brandul Moto pentru următoarele telefoane pe care le va lansa, iar Lenovo să rămână pentru celelalte tipuri de dispozitive precum PC-uri şi laptopuri? Lăsaţi-ne părerea voastră în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.