Facebook testează filtre asemeni Prisma pentru conţinutul video

Mădălina Gănescu
- 9.11.2016, 11:20 în Aplicaţii
0

SHARES

Dacă vă plac filtrele Prisma, cu siguranţă veţi îndrăgi şi noua funcţie pe care Facebook o pregăteşte pentru video, care va permite utilizatorilor să adauge filtre de artă stilizate pe aceste clipuri, asemeni aplicaţiei de editare foto.

Gigantul social media spune că testează funcţia în doar câteva ţări din întreaga lume pentru moment.

Noua funcţie Facebook pentru video este rezultatul noii tehnologii pe care compania a dezvoltat-o numită Caffe2Go. În mod normal, procesul de creare a acestor tipuri de filtre ar presupune trimiterea de date pe un server high-end, dar compania spune că Caffe2Go permite să fie procesate local pe smartphone.

„Cu optimizarea vitezei şi calitatea realizate în tehnologia de transfer de stil, de pe Caffe 2, un sistem de procesare a imaginii în timp real este disponibil pe experienţa de pe mobil.”, scrie Facebook într-o postare de blog.

Nu am aflat încă dacă filtrele vor fi diponibile pentru toţi utilizatorii Facebook sau când va fi lansată funcţia mai exact. Ce părere ai despre posibilitatea de aplicare a filtrelor pe conţinutul video de pe Facebook în timp real, crezi că este utilă o astfel de funcţie? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!