More

  Nostradamus a prezis că Donald Trump va ieşi preşedintele Americii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Michel de Nostredame (Nostradamus) a fost un filozof francez din secolul 16 care a prezis multe evenimente tragice de-a lungul istoriei, inclusiv asasinatul fraţilor Kennedy, ridicarea lui Hitler, înfrângerea lui Napoleon şi atacul terorist de la 11 septembrie.

  Nostradamus a studiat astrologia şi câteva ştiinţe „oculte” şi obişnuia să prezică viitorul.

  Nostradamus a prezis şi că Barack Obama va fi ultimul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, cum de altfel a prezis că acesta va ieşi victorios la alegerile din 2013.

  Se mai spune că, predicţiile lui Nostradamus sugerau că Donald Trump va câştiga alegerile şi se pare că aşa s-a şi întâmplat: „Marele neruşinat şi lăudărosul îndrăzneţ. El va fi ales guvernator al armatei: Măreţia afirmaţiilor lui. Podul rupt, oraşul scufundat în teamă”, scria Nostradamus în Century III, Quatrain 81.

  Nostradamus mai spunea că „Trompeta falsă va disimula nebunia şi va provoca Bizanţul să îşi schimbe legile. Egiptul va merge mai departe cu un om care vrea edictul retras, schimbarea banilor şi a standardelor.”

  Analiştii sunt de părere că Nostradamus a prevăzut şi duelul dintre Blondă şi Cel cu Nasul în Vânt: „Blonda va ajunge la un compromis cu cel cu nasul în vânt. Pe durata duelului va reuşi să îl dea în lături.” Chiar preşedintele Societăţii Nostradamus din America, Victor Baines, susţine că „blonda” din prezicerile lui Nostradamus ar fi de fapt Hullary Clinton.

  Nostradamus a mai prezis că multe evenimente vor avea loc în 2016, inclusiv cel de-al Treilea Război Mondial. Predicţia spune că Cel de-al Treilea Război Mondial va avea loc între două puteri majore ale lumii şi va dura pentru o perioadă de 27 de ani: „Momentul de violenţă majoră va coincide cu apariţia unei comete pe cer. Bătălia nucleară şi dezastrele naturale vor lovi planeta când o planetă gigant se va apropia de Pământ”, spune un pasaj dintr-un articol publicat în The Northeast Today. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here