More

  Facebook lansează aplicaţia Flash pentru cei cu acces limitat la internet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook tocmai a lansat noua aplicaţie numită Flash, o nouă încercare a companiei de a cuceri Snapchat. Aplicaţia este construită ca fiind un competitor pentru Snapchat în pieţele emergente, pentru că presupune o memorie mică şi funcţionează în zone în care conectivitatea la date este limitată.

  Flash are o dimensiune „mai mică de 25 MB”, adică aproximativ o treime din dimensiunea aplicaţiei Snapchat pentru Android. De asemenea, este mai mică şi decât aplicaţia Facebook, care este disponibilă la o dimensiune de aproximativ 54 MB, cu variaţii în funcţie de dispozitiv.

  Aplicaţia Flash a fost dezvoltată se pare de o echipă specializată în dezvoltarea de aplicaţii pentru economiile emergente. Nu este pentru prima dată când Facebook încearcă să cucerească Snapchat cu ceea ce am putea numi o clonă software. Atât Poke, cât şi Slingshot, sunt două aplicaţii care nu au reuşit să adune prea mulţi utilizatori şi au fost scoase din Google Store şi Apple Store în ultimii ani de zile.

  Facebook testează, de asemenea, o funcţie nouă pentru cameră şi adoptă funcţii asemănătoare cu Instagram.

  Facebook a lansat Flash doar în Brazilia pentru moment, dar gigantul social media plănuieşte să aducă aplicaţia şi în alte pieţe. Nu avem din păcate prea multe informaţii cu privire la regiune sau data la care aceasta va fi disponibilă şi în restul lumii, dar categoric aceasta este special concepută pentru pieţele cu acces limitat la internet şi o rată scăzută de adopţie în cazul Snapchat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.