De ce nu a produs Huawei smartphone-urile Google Pixel

Mădălina Gănescu
- 15.11.2016, 11:17 în Smart
0

SHARES

Deşi au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Huawei va dezvolta Google Pixel, aşa cum s-a întâmplat în cazul Nexus 6P, se pare că producătorul chinez a făcut un pas în spate şi a lăsat gigantul online să se descurce singur.

Până acum, Huawei a refuzat să comenteze cu privire la producţia smartphone-ului Google Pixel, dar de data aceasta un director executiv Huawei rupe tăcerea cu privire la decizie.

Colin Giles, vice-preşedinte Huawei Consumer Business Group, a vorbit pentru WinFuture.de cu privire la neimplicarea Huawei în dezvoltarea Pixel, confirmând o serie de zvonuri anterioare cu privire la proiect.

Potrivit lui Giles, Huawei a decis să nu dea curs propunerii Google de a participa la dezvoltarea Pixel după ce gigantul online a spus că vrea să folosească exclusiv propriul nume pe dispozitiv. Ultimul smartphone pentru care cei doi producători au colaborat a fost Nexus 6P, pe care erau imprimate atât brandul Huawei, cât şi Google.

Pentru că şi-a propus să crească nivelul reputaţiei Huawei în Statele Unite ale Americii, conducerea companiei producătoare de smartphone-uri din China nu a dorit să apară pur şi simplu ca un contractor pe Pixel, cu niciun element vizual care să indice eforturile depuse în producţia dispozitivului. Astfel, Huawei a spus nu propunerii Google, iar Google Pixel a fost în cele din urmă produs de HTC.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!