More

  De ce nu a produs Huawei smartphone-urile Google Pixel

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Huawei va dezvolta Google Pixel, aşa cum s-a întâmplat în cazul Nexus 6P, se pare că producătorul chinez a făcut un pas în spate şi a lăsat gigantul online să se descurce singur.

  Până acum, Huawei a refuzat să comenteze cu privire la producţia smartphone-ului Google Pixel, dar de data aceasta un director executiv Huawei rupe tăcerea cu privire la decizie.

  Colin Giles, vice-preşedinte Huawei Consumer Business Group, a vorbit pentru WinFuture.de cu privire la neimplicarea Huawei în dezvoltarea Pixel, confirmând o serie de zvonuri anterioare cu privire la proiect.

  Potrivit lui Giles, Huawei a decis să nu dea curs propunerii Google de a participa la dezvoltarea Pixel după ce gigantul online a spus că vrea să folosească exclusiv propriul nume pe dispozitiv. Ultimul smartphone pentru care cei doi producători au colaborat a fost Nexus 6P, pe care erau imprimate atât brandul Huawei, cât şi Google.

  Pentru că şi-a propus să crească nivelul reputaţiei Huawei în Statele Unite ale Americii, conducerea companiei producătoare de smartphone-uri din China nu a dorit să apară pur şi simplu ca un contractor pe Pixel, cu niciun element vizual care să indice eforturile depuse în producţia dispozitivului. Astfel, Huawei a spus nu propunerii Google, iar Google Pixel a fost în cele din urmă produs de HTC.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.