More

  Samsung ar putea adopta tehnologia force touch pentru Galaxy S8

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung pare să analizeze punctele tari şi slabe ale tehnologiei force touch. Există şanse destul de mari ca gigantul sud-coreean să adopte tehnologia de sensibilitatea la presiune a display-ului pentru flagship-ul smartphone Galaxy S8 pe care îl va lansa anul viitor.

  Pentru moment, nu este clar cum are de gând Samsung să integreze această tehnologie în software, fapt ce ar mai presupune probabil un an, poate chiar doi, până când producătorul de smartphone-uri să adopte în totalitate această tehnologie.

  Display-urile sensibile la presiune mai sunt cunoscute şi drept Force Touch sau 3D Touch. Apple a adoptat deja de ceva vreme tehnologia, care pare să fi prins destul de bine la public. Dacă Samsung va adopta într-adevăr tehnologia de sensibilitate la presiune, va permite utilizatorilor să aplice diferite niveluri de presiune pe display-uri. Două exemple ar fi zoom-ul rapid în fotografii sau scurtăturile pentru aplicaţii pe desktop.

  Un reprezentant Samsung a confirmat deja că gigantul lucrează la tehnologia display-urilor force touch pentru viitoarele dispozitive mobile. În plus, compania sud-coreeană a investit masiv în cercetare şi facilităţi de producţie pentru divizia de display-uri anul acesta, aşa încât să deţină resursele necesare pentru a dezvolta această tehnologie in house.

  „Samsung ia în considerare adoptarea tehnologiei force touch, în primul rând pentru S8, dar adoptarea completă va avea loc în aproximativ un an de zile sau doi. Este o chestiune de timp înainte ca alţi producători mari de smartphone-uri Android să lanseze tehnologia care va ajuta la îmbunătăţirea experienţei de utilizare a interfaţei în cazul utilizatorului”, a declarat un furnizor Samsung care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului.

  Până acum, Huawei a folosit tehnologia de sensibilitate la presiune în cazul Mate S în septembrie anul trecut, Apple a folosit-o în cazul iPhone 6S, în vreme ce Meizu a încorporat-o pe Pro 6s, aşa că Galaxy S8 nu ar fi primul telefon care aduce tehnologia pe piaţa de smartphone-uri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.