More

  Skype îţi permite să lansezi apeluri chiar dacă nu deţii un cont Skype

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a făcut update la Skype cu o funcţie mult-aşteptată de utilizatori. De acum, chiar dacă deţii sau nu un cont Skype, vei avea posibilitatea să foloseşti interfaţa de oaspete care îţi permite să lansezi şi să primeşti apeluri, fără să fii nevoit să descarci o aplicaţie desktop sau să te înregistrezi pentru un cont.

  Pentru a lansa un apel, tot ce trebuie să faci este să tastezi în browser skype.com şi să apeşi pe butonul „începeţi o conversaţie”. Astfel, Skype îşi propune să faciliteze comunicare, în mod gratuit.

  Ori de câte ori vrei să vorbeşti cu cei dragi sau ai de rezolvat o problemă legată de muncă, nu trebuie să mai treci prin etapele de autentificare pe Skype, dacă nu deţii deja un cont, pur şi simplu începi o comversaţie. Aşadar, descărcați Skype pe computer, tabletă, mobil și alte dispozitive. Sau folosiți Skype chiar acum, direct din browser.

  Apelurile video sau vocale Skype către Skype se efectuează gratuit oriunde în lume. De asemenea, acest lucru este valabil şi în cazul mesajelor instantanee. Aflați cât de ușor este să intrați în contact cu afaceri locale sau cu prietenii care nu sunt online. Apelați numere de telefon mobil sau fix la tarife convenabile.

  Oferiți prezentări excepționale online sau arătați-i bunicii cât de ușor este să folosească Skype. Descoperiți noi modalități de a colabora prin partajarea ecranului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.