DJI a lansat dronele Inspire 2 şi Phantom 4 Pro: Preţ, specificaţii şi disponibilitate

Mădălina Gănescu
de - acum 11 luni în Foto & Video

Phantom 4 Pro şi Inspire 2 sunt două drone create special pentru profesionişti. Dispozitivele primesc un upgrade considerabil în ceea ce priveşte nu doar procesoarele, cu şi camerele şi experienţa de utilizare.

DJI a lansat drona Phantom 4 Pro

Phantom 4 Pro este o versiune îmbunătăţită a Phantom 4 care a fost lansată anul trecut. Bateria Phantom 4 Pro a fost îmbunătăţită, permiţând astfel o perioadă totală de 30 de minute de zbor. E cu doar două minute mai mult decât Phantom 4, dar orice mic detaliu poate face diferenţa. De asemenea, senzorul de cameră al Phantom 4 Pro este mai mare. Foloseşte un CMOS de 1 inchi care poate captura fotografii la 20 MP şi video-uri 4K la 60 fps.

Interesant este că noul controller s-ar părea că nu este compatibil cu modelele Phantom mai vechi, nici chiar cu Phantom 4 lansat în luna martie. Noul model va veni, de asemenea, cu un controller upgradat care foloseşte un ecran Full HD de 5.5 inchi integrat, nu smartphone-ul personal. Ecranul pare să fie mai luminat, astfel încât să ai parte de o experienţă mult mai bună când foloseşti drona în condiţii de lumină puternică.

DJI a lansat drona Inspire 2

Drona Inspire 2 pe de altă parte este concepută special cu producătorii de film profesionişti în minte. Camerele sale interschimbabile Zenmuse X5S şi X4S pot captura video-uri 5.2K folosind senzorii de 20.8 MP Micro Four Thirds şi cel mai mic, de 20 MP. La această rezoluţie, camera generează date la o rată de 4.2 Hps, iar rezultatele sunt livrate de Inspire 2 nu pe SSD, ci pe o interfaţă PCIe. La fel ca la primul model, picioarele Inspire 2 se ridică, pentru a nu bloca vederea camerei şi se poate roti în voie la 360 de grade pentru a captura acţiunea din orice direcţie.

inspire-2

Preţ şi disponibilitate Phantom 4 Pro şi Inspire 2

Phantom 4 PRO şi Inspire 2 sunt acum disponibile pentru achiziţie pe site-ul DJI. Phantom 4 PRO este listat la preţuri între 1500 – 1589 lire cu un controller standard sau la 1800 – 1819 lire cu noul controller sofisticat şi va putea fi livrat începând de săptămâna viitoare.

Inspire 2 va costa între 3000 – 3059 lire şi va fi disponibilă începând cu luna decembrie. Restul accesoriilor necesare acestei drone vor fi disponibile abia din luna ianuarie anul viitor.

Comentarii

comentarii