More

  Dezavantaje MacBook Pro Touch Bar: Speakere înşelătoare, baterie subdimensionată şi SSD ce nu poate fi înlocuit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iFixit a desfăcut şi dezmembrat laptopul MacBook Pro cu Touch Bar de 13 inchi de la Apple, depistând astfel o serie de diferenţe între acest model şi versiunea ieftină a MacBook Pro de 13 inchi lansat în 2016.

  Multe dintre componentele interne au fost ajustate pentru a permite includerea lejeră a Touch Bar. Cel mai nou laptop de la Apple are un scor de reparabilitate de doar 1/10, pentru că Touch Bar este dificil de înlocuit şi bateria este lipită în carcasă. Foarte interesant este şi faptul că noile grile de speaker de pe modelul de 13 inchi par să nu aibă nicio funcţie şi sunt folosite pur cosmetic.

  Noul MacBook Pro 2016 prezintă într-adevăr speakere mai bune, dar grilele din stânga şi dreapta ale MacBook Pro cu Touch Bar par să nu ajute în niciun fel.

  Aşa cum putem vedea şi în imaginile de mai jos, speakerele sunt indicate cu portocaliu şi grilele sunt indicate cu roşu. Speakerele se află în jumătatea de jos a carcasei, în vreme ce grilele sunt situate în partea de sus. iFixit spune că grilele nici măcar nu prezintă găuri prin care poţi vedea în carcasă, lucru ce indică faptul că sunt folosite pur cosmetic. Se pare că, noile speakere împing sunetul îmbunătăţit prin gurile de aerisire de pe marginea dispozitivului.

  speakere

  Un alt lucru pe care iFixit l-a descoperit la MacBook Pro Touch Bar este acela că memoria SSD nu este upgradabilă, pentru că este lipită de placă, la fel ca memoria RAM şi procesorul. Bateria cu 5 celule este, de asemenea, este lipită cu adeziv şi este „comic de mică”, lucru ce dă mari bătăi de cap pentru cei care se încumetă să repare dispozitivul.

  Specialiştii iFixit au reuşit să rupă din componentele MacBook Pro Touch Bar atunci când au încercat să descompună laptopul. Cablul flexibil pentru Touch Bar se înfăşoară sub componentă, lucru ce face şi mai greoi procesul de înlăturare a piesei atunci când se defectează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.