More

  HP lansează HP Z2 Mini, prima mini stație grafică din industrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HP Inc. a lansat prima mini statie grafică destinată utilizatorilor din zona CAD, dar și celor din alte domenii unde este necesară o putere mare de calcul. HP Z2 Mini aduce pe piață puterea de procesare într-un format mic, de doar 5.8 cm înălțime, adică cu 90% mai mică decât sistemele tower tradiționale.

  Cu această premieră, HP își extinde poziția de lider, inaugurând o nouă categorie de stații de lucru, care oferă performanță ridicată, eleganță și eficiență la cel mai înalt nivel.

  Stațiile grafice HP Z au devenit standardul în industrie pentru clienții care au nevoie de sisteme ultra performante. Bazându-se  pe succesul lui HP Z240 SFF, mini stația de lucru HP Z2 este de două ori mai puternică decât orice mini PC comercial existent astăzi pe piață3 și poate să fie conectat simultan chiar și la 6 monitoare.

  HP Z2 Mini a fost creat pentru milioanele de utilizatori CAD, care și-au dorit hardware de dimensiuni mai mici fără a fi însă compromise caracteristicile de silențiozitate, performanță și fiabilitate în proiecte complexe.

  “Atunci când creezi forme arhitecturale complexe, nevoia de a folosi tehnologie de ultimă oră este esențială”, a declarat Daniel Libeskind, arhitect de renume mondial și fondatorul Studio Libeskind. “Viteza de creație și complexitatea proiectelor au crescut permanent, iar sistemele de calcul performante, precum stațiile grafice HP, ajută ca viziunea designerilor să prindă viață rapid”.

  Mai mică decât o ceașcă de espresso, noua stație HP Z2 Mini este construită să ajute la designul unor proiecte diverse, de la electronice ultramoderne, până la case sau clădiri de birouri. Stația de lucru este echipată cu procesoarele de ultimă generație Intel® Xeon®, grafică profesională de la NVIDIA® și folosește unitățile de stocare HP Z Turbo Drive pentru accesarea rapidă a fișierelor de mari dimensiuni.

  HP Z2 Mini, prima stație grafică mini din lume, aduce puterea de calcul și versatilitatea într-un format mai mic cu un design reprezentativ”, a declarat Gwen Coble, Director al diviziei Workstation, Thin Clients, Retail Solutions and Immersive Computing, EMEA, HP Inc.

  HP a redefinit în 2009 conceptul de stație grafică, odată cu lansarea seriei HP Z, iar acum o face din nou, reinventând categoria cu mini stațiile de lucru HP Z2 – combinația ideală de dimensiune, eleganță și putere de calcul, special creată pentru clienții și partenerii noștri.”

  HP Z2 Mini este conceput pentru spațiul de lucru al viitorului Cum spațiile de birouri devin tot mai restrânse, sectorul de business are din ce în ce mai multă nevoie de stații de lucru mai mici, așa cum este HP Z2 Mini. Datorită formei foarte compacte, HP Z2 Mini seamănă mai degrabă cu un super calculator al viitorului decât cu un PC actual. Cu o formă octogonală specială, HP Z2 Mini este cea mai elegantă stație de lucru produsă de HP de-a lungul a 35 de ani. HP Z2 Mini încorporează ADN-ul seriei HP Z, inclusiv certificările ISV plus experiența acumulată în urma a 368.000 de ore de testare a calității.

  Stația de lucru ulta-compactă, versatilă și cu un aspect deosebit, permite utilizatorilor numeroase opțiuni de amplasare: pe sau sub birou, în spatele unui monitor HP Z sau pe un perete. Inginerii HP au creat ventilatoare speciale și un sistem de răcire care aduc un nivel scăzut de zgomot (HP Z2 Mini este cu 63% mai silențios decât un mini PC din clasa business), pentru clienții care au nevoie de fiabilitate și putere de calcul superioară în cadrul proiectelor complexe. Designul HP Z2 Mini și tehnologia de ultimă oră din interiorul său vor schimba felul în care oamenii privesc stațiile de lucru și spațiile de lucru.

  Preț și disponibilitate:

  Stația grafică HP Z2 Mini va fi disponibilă în România la jumătatea lunii ianuarie, la un preț începând de la 850 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.