More

  „DroneGun” poate dezactiva o dronă de la o distanță de 2km

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dronele au un succes foarte mare în rândul utilizatorilor, dar, în același timp, acestea sunt privite ca un atac asupra intimității, fiind capabile să realizeze video-uri. O companie a venit cu o soluție cât se poate de „brutală”.

  Există foarte multe moduri prin care poți elimina o dronă „amenințătoare”. Un dresor de păsări răpitoare a antrenat un uliu special pentru a doborâ din aer aceste drone.

  Există posibilitatea de a „captura” drona cu ajutorul altei drone. Dar poate că soluția oferită de DroneShield este cea mai „la îndemână”, respectiv un pistol.

  Dacă pentru dispozitivele convenționale este necesar să fii cât se poate de aproape de dronă, pistolul poate doborâ o dronă de la o distanță de aproximativ 2km.

  DroneGun este un dispozitiv care are aspectul unei arme pe care o întâlnești în jocurile pe calculator și se aseamănă cu arma pe care o mânuiește Winston, în Overwatch.

  Pistolul folosește un sistem de bruiaj, care bruiază comunicațiile pe frecvențele de 2,4 și 5,8 GHz. Blocarea acestor frecvențe vor împiedica comunicarea dintre dronă și pilot și va forța drona să coboare, intrând în sistemul de siguranță.

  Dispozitivul este destul de greu, dar poate fi mânuit cu ușurință. De asemenea, acesta poate fi folosit foarte ușor și nu necesită o pregătire specială.

  Dacă DroneGun va fi aprobat în SUA, acesta va fi folosit, cu siguranță, în apropierea aeroporturilor și în zonele de război.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.