More

  Facetune 2 te ajută să obții selfie-ul perfect cu ajutorul tehnologiei 3D

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facetune 2 este succesorul popularei aplicații de selfie, care este de acum disponibilă pe iOS App Store.

  Noua aplicație aduce o serie de îmbunătățiri, pe lângă funcționalitățile pe care predecesorul său le oferea. Facetune 2 are acum capacitatea de învățare.

  În primul rând, printre noile funționalități este și cea de remodelare facială 3D. Potrivit Lightricks, compnia care a dezvoltat aplicația, Facetune 2 folosește inteligența artificială pentru a scana fotografia pentru a determina modul în care trăsăturile tale ar trebui remodelate și armonizate. Este precum o aplicație de operație estetică la purtător.

  Facetune 2 permite și previzualizarea LIVE pentru a putea manipula modul în care filtrele sunt aplicate. Fie că este forva despre eliminarea ridurilor de expresie, reducerea strălucirii sau eliminarea umbrelor, acestea sunt disponibile înainte de a salva selfie-ul.

  FaceTune 2 poate fi descărcată gratuit. Cu toate acestea, utilizatorii pot plăti pentru funcționalități suplimentare, care pot ajunge până la 40 de dolari. Lightrick speră ca utilizatorii să opteze pentru un abonament de 1,99 dolari lunar, 6,99 dolari pentru șase luni sau 9,99 dolari pentru un an, cu acces la toate funcționalitățile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.