More

  Google identifică şi înlătură review-urile false din Play Store

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Numărul de review-uri false şi notele false pentru aplicaţii sau alt tip de conţinut din Google Play Store ar putea să scadă în viitorul apropiat. Compania a anunţat astăzi că a făcut câteva îmbunătăţiri în backend care vor permite să fie găsite şi înlăturate acest tip de review-uri.

  Google a anunţat în urmă cu doar câteva săptămâni că va analiza aplicaţiile care generează o mulţime de instalări obţinute fraudulos. Astăzi, compania a precizat că review-urile false sau review-urile care au fost create de oameni plătiţi pentru acest lucru, vor fi identificate şi înlăturate din Play Store. Evident, Google nu vrea să dezvăluie cum sunt luate cu exactitate deciziile de înlăturare.

  Gigantul a mai precizat, de asemenea, din nou, că orice aplicaţie Android din Play Store trebuie să respecte Politica Dezvoltatorului. Acest lucru înseamnă că review-urile aplicaţiilor trebuie să vină de la oameni care au folosit într-adevăr aplicaţia şi scriu despre ea şi că acei utilizatori nu ar fi trebuit să fi plătiţi sau obligaţi să scrie review-urile lor.

  După decizia de a taxa ştirile false din motorul de căutare Google Search, Google oferă încă o veste bună cu privire la review-urile aplicaţiilor din Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.