LG va lansa 4 noi smartwatch-uri în 2017

Mădălina Gănescu
- 30.11.2016, 20:00 în Smart
0

SHARES

LG ar putea lansa patru noi smartwatch-uri şi patru noi sisteme de plată de pe smartwatch în 2017.

Compania a aplicat recent pentru mărcile înregistrate LG Watch Style, LG Watch Force, LG Watch Pro, LG Watch Sole şi LG Watch Pay, lucru ce indică faptul că aceste produse ar putea fi în lucru.

Depunerile pentru mărcile enumerate mai sus au fost descoperite de website-ul GSMinfo din Olanda, dar din păcate nu primim ceva mai multe amănunte. Totuşi, sub categoria aplicaţiilor „lista cu bunuri şi servicii”, LG Watch Pay este legat de plăţile de pe mobile, în vreme ce restul denumirilor sunt încadrate la produse wearable.

LG a anunţat că va lansa propriul sistem de plăţi, precum Samsung Pay, care este, de asemenea, compatibil cu smartwatch-urile, în octombrie anul trecut, dar de atunci până în prezent au fost anunţate câteva amânări.

Un raport din septembrie 2016 sugerează că sistemul de plăţi mobile LG va ajunge acum în 2017. LG a aplicat, de asemenea, şi pentru mărci înregistrate precum „LG-Play” şi „LG G Play”. Cel puţin pentru moment, nu ştim pentru ce vor fi folosite denumirile, dar suntem cu ochii pe LG şi revenim cu amănunte de îndată ce acestea vor fi disponibile.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!