More

  Camera smartphone-ului Google Pixel prezintă mai multe probleme

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Camera smartphone-ului Google Pixel a avut parte de foarte multe de bug-uri.

  În ciuda performanțelor cu care camera smartphone-ului Google Pixel a reușit să uimească pe toată lumea, unii utilizatori se confruntă cu mai multe probleme când vine vorba de pozele realizate cu acest dispozitiv.

  După ce mai mulți utilizatori au întâmpinat problema arderii unor cadre, majoritatea realizate la lumina zilei, acum foarte mulți constată înghețarea camerei foto, atunci când doresc să facă poze.

  Pe lângă înghețare, camera produce și o serie de dungi roz și mov, suprapuse pe imaginea înghețată.

  Un utilizator a urmărit acest fenomen încă din data de 28 octombrie, solicitând o investigare a acestui fenomen ciudat, dar nimeni nu i-a răspuns solicitărilor repetate.

  Nu se poate spune cu exactitate ce ar putea genera aceste probleme la cameră, dar cel mai probabil, de vină ar fi software-ul, mai ales că problema intervine numai atunci când camera este folosită în anumiți parametri, după un anumit tipar, în special atunci când semnalul de date este slab.

  Problema a fost semnalată și după ce utilizatorii au revenit la o versiune mai veche software, ceea ce ar putea indica o problemă de tip hardware.

  Din păcate, nu este nicio poziție oficială a Google, ceea ce înseamnă că nu există niciun orizont de așteptare pentru remedierea acestor probleme cu care se confruntă utilizatorii Google Pixel.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.