More

  Moto Z ar putea avea tehnologia 5G prin intermediul Mods

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Moto Z s-a dovedit a fi un succes, iar Lenovo urmărește acum extinderea ciclului de viață al acestui produs cu ajutorul unei suite de Moduri.

  Lenovo pregătește bateria Mophie de 3000mAh, care va fi disponibilă în curând în mai multe regiuni, iar curând va fi disponibil și supportul Incipio de încărcare pentru mășină.

  Pe lângă acestea, John Touvannas, director al departamentului de management al produsului, în cadrul companiei Lenovo, este de părere că dispozitivul ar putea primi un al doilea display e-ink, un monitor pentru copil sau chiar un modem 5G.

  Simplul fapt că Moto Z ar putea primi un modem 5G, prin intermediul unei extensii modulare, presupune că utilizatorii nu vor fi nevoiți să cumpere un al model de smartphone pentru a se bucura de viteze superioare a transferului de date.

  Modulele Motorola pot comunica prin intermediul USB 3.1. Cu toate acestea, modulele trebuie să aibă un design cât mai compact pentru a permite utilizatorului o mobilitate și o manevrare cât mai ușoară a smarphone-ului.

  Cu toate că există foarte multe voci sceptice cu privire la succesul dispozitivelor modulare, cercetările efectuate de Motorola sugerează faptul că jumătate din utilizatorii Moto Z folosesc cel puțin un modul.

  Modulul de baterie este cel mai des folosit, utilizatorii bucurându-se de o perioadă de funcțonare de 37 de ore. Un procent de 20% dintre utilizatori au optat pentru modulul de cameră și videoproiector, videoproiectorul fiind utilizat în medie 10 ore pe săptămână.

  Motorola explorează și alte idei, pentru a veni cu un avantaj față de competitorii săi, iar pentru anul 2017, planul este de a aduce 4 noi module pentru Moto Z.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.