More

  LG numește un nou CEO care să revitalizeze departamentul mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG a anunțat numirea unui nou CEO în cadrul diviziei de dispozitive mobile.

  Cu toate că LG a lansat o serie de dispozitive mobile competitive, nu a avut o evoluție foarte bună în anul 2017.

  Deși smartphone-ul LG V20 a fost primit foarte bine pe piața din SUA, lansarea LG G5 a înregistrat o scădere de 23% în vânzările de dispozitive mobile, comparativ cu trimestrul anterior, ceea ce este un bilanț dezastruos pentru un producător de dispozitive flagship.

  Pentru a redresa divizia de dispozitive mobile, LG îl numește CEO pe Jo Seong-jin, care va conduce divizia într-o direcție mai bună.

  LG a anunțat o modificare la nivel de management, eliminând structura actuală cu trei CEO și promovându-l pe Jo Seong-jin ca unic CEO al diviziei. Jo s-a ocupat de conducerea diviziilor LG Home și a aparatelor casnice din anul 2013 și a contribuit la creșterea cu 23% a profiturilor operaționale ale companiei. În ciuda modificărilor în structura de conducere, actualul CEO al diviziei de mobile LG Electronic’s, Cho Juno, își va păstra pozitia chiar și anul viitor.

  LG Electronics a hotărât numirea lui Jo ca unic CEO în semn de recunoștință a modului decizional de-a lungul timpului, care a dus la lansarea unor produse inovative, performanța sa reflectându-se în cifrele trimestriale” – LG Electronics official.

  Modificările survin ca urmare a unor pierderi operaționale înregistrate de divizia de mobile, în șase trimestre consecutive, începând cu cel de-al doilea trimestru al anului 2015.

  Cu toate că s-a pus foarte mult accentul pe lansările flagship-ului LG G5 și V20, strategia companiei pentru segmentul de piață mid și low nu a fost una evidentă.

  LG are nevoie de o nouă strategie și viziune, care să se armonizeze cu cererea din piață și care să satisfacă nevoile utilizatorilor de dispozitive mobile. Rămâne de văzut dacă Jo Seong-jin va reuși acest lucru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.