53 de jocuri disponibile pentru controllerele Oculus Touch

Cristian Gănescu
- 2.12.2016, 17:03 în Realitate Virtuală
0

SHARES

Controllerele pentru dispozitivul de realitate virtuală, Oculus Rift, vor fi disponibile începând cu data de 6 decembrie, iar Oculus a publicat o listă de peste 50 de aplicații și jocuri disponibile pe Oculus Store și compatibile Oculus Touch.

Sunt în total 53 de aplicații și jocuri, pornind de la jocuri indie, până la producții majore. Unele dintre aceste titluri erau deja disponibile în Oculus Store, dar acum primesc o actualizare pentru oferirea supportului pentru Oculus Touch.

Cu toate acestea, există foarte multe jocuri care sunt noi în magazinul virtual, create special pentru a se folosi de funcționalitatea pe care aceste controllere le oferă.

În plus, toate precomenzile Oculus Touch vor include o serie de jocuri gratuite, între care The Unspoken și VR Sports Challenge. Oculus include aplicații precum Quill și Medium, plus shooter-ul Dead & Buried.

Pe lângă acestea, demo-ul Toybox va fi disponibil pentru descărcare, din Oculus Store, odată cu lansarea Oculus Touch, în data de 6 decembrie.

Lista completă a jocurilor și aplicațiilor disponibile este:

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!