More

  Amazon Go este magazinul alimentar care elimină casele de marcat şi cozile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Amazon a anunţat un nou proiect care înlătură procesul de checkout din magazinele alimentare. Numit Amazon Go, Amazon va deschide primul astfel de magazin alimentar în 2017, în care clienţii pot folosi o aplicaţie pentru smartphone pentru a plăti automat pentru lucrurile cumpărate, ca mai apoi să „plece pur şi simplu” din magazin.

  „Cum ar arăta shopping-ul dacă ai putea merge într-un magazin, ai putea lua de pe raft ceea ce doreşti şi ai pleca pur şi simplu?”, spune voiceover-ul din video-ul de lansare Amazon Go. Se pare că, toţi clienţii pot scana codul QR din aplicaţie chiar la intrarea în magazin, după care pot începe să cumpere orice, aşa cum o fac de obicei, iar fiecare element va fi adăugat automat în „coşul virtual” pe măsură ce este luat de pe raft.

  Poate vă întrebaţi ce se întâmplă dacă nu mai doriţi să cumpăraţi un anumit produs şi îl puneţi înapoi pe raft. Ei bine, printr-un sistem automatizat, produsul va fi înlăturat şi din coşul personal de cumpărături.

  Amazon pretinde că orice client poate pleca din magazin cu lucrurile adăugate în coş, fără să fie nevoit să treacă pe la o casă de marcat, pentru că, cel mai probabil plata se va face automat din contul bancar al clientului, înregistrat în aplicaţie.

  Un sistem de cumpărături prin aplicaţie a fost lansat şi de Kaufland în România, iar clienţii au posibilitatea să îşi scaneze singuri produsele din coş, pentru ca mai apoi să le achite la o casă de marcat special deschisă pentru aceştia. Tot un sistem inteligent de plată poate fi testat şi la Therme Bucureşti, unde la intrare îţi este oferită o brăţară pe care o foloseşti pentru a cumpăra orice doreşti în interiorul complexului.

  Vizionează şi tu sistemul de cumpărături prezentat de Amazon şi spune-ne în secţiunea de comentarii de mai jos ce părere ai despre acest nou stil de shopping, mult mai avansat, mai simplu şi fără bătăi de cap.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.