Samsung Gear S2 primeşte update cu funcţiile Gear S3

Mădălina Gănescu
- 5.12.2016, 18:47 în Smart
0

SHARES

Chiar dacă Samsung Gear S3 este un smartwatch care prinde foarte bine la public şi se bucură de un real succes în piaţa mamă, ca de altfel şi în restul lumii, gigantul sud-coreean nu a uitat de dispozitivele wearable lansate anterior.

Astăzi, Samsung a anunţat că lansează un update pentru Gear S2, modelul smartwatch lansat de compania Samsung în 2015 care aduce o serie de funcţionalităţi pe care le întâlnim la Gear S3.

Pentru început, Gear S2 va primi un ecran de home îmbunătăţit. De acum, utilizatorii vor avea feţe pe care le au şi cei care deţin Gear S3, asta dacă s-au săturat deja de feţele disponibile pe Gear S2. Doar feţele de ceas pre-încărcate ale S3 vor fi disponibile, pe de altă parte. În plus, printr-o simplă răsucire de bezel, utilizatorii Gear S2 pot răspunde acum la alerte şi la apelurile vocale.

Mai mult decât atât, aplicaţia Reminders este acum disponibilă pentru Gear S2, împreună cu Alti-Barometer care a fost lansată o dată cu Samsung Gear S3.

Gear S2 oferă acum suport pentru scris de mână în 3 limbi: engleză, coreeană şi chineză. Aceeaşi funcţie poate fi, de asemenea, folosită pentru a insera pasaje mici în mesaje, ba chiar poţi alege din catalogul cu emoji-uri updatat, care adună acum 180 de inconiţe diferite.

Funcţia SOS vine acum şi pe Gear S2, astfel încât utilizatorii pot distribui locaţia exactă cu contactele de urgenţă. Ei bine, tu ce smartwatch Samsung deţii: Gear S2 sau Gear S3? Pe care îl recomanzi şi de ce?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!