Apple Watch este la mare căutare în preajma sărbătorilor de iarnă

Mădălina Gănescu
- 6.12.2016, 14:15 în Smart
0

SHARES

În prima săptămână de cumpărături pentru sărbători, Apple Watch a atins cel mai înalt nivel de vânzări. Tim Cook spune că, acest trimestru are şanse să fie cel mai bun din istorie pentru smartwatch-uri.

Într-un e-mail pentru Reuters, Cook spune că vânzările Apple Watch din ultima perioadă au doborât recordurile anterioare: „Datele noastre arată că Apple Watch se descurcă grozav şi pare să fie unul dintre cele mai populare cadouri de sărbătorile de anul acesta”, scrie Cook.

„Creşterea vânzărilor a doborât recordurile. De fapt, în prima săptămână de cumpărături pentru sărbători, vânzările Apple Watch au fost mai bune decât orice săptămână din istoria produsului. Aşa cum ne-am aşteptat, ne îndreptăm spre cel mai bun trimestru de până acum pentru Apple Watch”, continuă Cook.

CEO-ul Apple nu a furnizat totuşi anumite cifre. De fapt, Apple nu a făcut publice niciun fel de cifre legate de vânzări pentru Apple Watch. În raporturile despre venituri, Apple Watch se afla la categoria „alte produse”, iar datele despre acesta erau trecute la un loc cu alte dispozitive, precum iPod sau Apple TV.

Analiştii din domeniu nu sunt foarte entuziasmaţi de succesul Apple Watch. Bob O’Donnell de la TECHnalysis Research a declarat pentru Reuters: „În vreme ce nu sunt deloc surprins că este o săptămână bună, există încă, cred, îngrijorări semnificative cu privire la categorie.”

Analistul este de părere că Apple caută alte pârghii de a creşte veniturile, de vreme ce vânzările iPhone au început deja să scadă. Totuşi, potrivit analistului, Apple Watch nu va fi produsul care să acopere lipsa, pentru că cererea în rândul consumatorilor este nesigură pentru smartwatch-uri.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!