Samsung Galaxy S8 şi S8 Edge ar putea avea speakere stereo Harman

Mădălina Gănescu
- 6.12.2016, 13:33 în Smart
0

SHARES

Pe măsură ce ne apropiem de data de lansare a flagship-urilor Galaxy S8 şi S8 Edge de la Samsung, apar tot mai multe zvonuri cu privire la designul, funcţiile şi îmbunătăţirile pe care le vor primi dispozitivele.

Interesul utilizatorilor este şi mai mare, pentru că tot cu sufletul la gură a fost aşteptat şi phablet-ul Galaxy Note 7 care promitea să dărâme toate recordurile de vânzări şi care în final s-a dovedit a fi un real eşec din cauza riscului foarte mare de a exploda.

Cel mai recent zvon Galaxy S8/S8 Edge este cu privire la capacităţile audio ale terminalelor, care arată că Galaxy S8 şi cel mai probabil şi S8 Edge vor avea speakere stereo încorporate. Samsung ştim bine că a achiziţionat în urmă cu puţin timp brandul Harman pentru 8 miliarde de dolari, iar sub carcasa flagship-urilor anului 2017 de la Samsung vor exista se pare componente ale gigantului audio.

Rămâne de văzut cum va implementa Samsung speakerele stereo pe următoarele flagship-uri. Am putea vedea speakerele încorporate fie în faţă, ca la HTC One M9 sau Nexus 6P, fie ca pe iPhone 7, în partea de jos a dispozitivelor.

Zvonul că Samsung aduce speakerele Harman pe Galaxy S8/S8 Edge a fost lansat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în urmă cu doar două săptămâni. Suntem cu ochii pe Samsung şi vă ţinem la curent cu cele mai noi zvonuri.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!