Apple are 2.763 de plângeri din partea consumatorilor din China doar în 2016 | NOOBZ.RO

Apple are 2.763 de plângeri din partea consumatorilor din China doar în 2016

Mădălina Gănescu
- 12.12.2016, 14:22 în Smart
0

SHARES

În ultima perioadă, tot mai mulţi utilizatori iPhone 6S s-au plâns de descărcări inexplicabile ale bateriei sau de faptul că telefoanele s-au înschis din senin, în vreme ce o parte dintre clienţii iPhone 6 au reclamat faptul că smartphone-urile lor s-au supraîncălzit şi au explodat la fel ca în cazul Note 7.

Shanghai Consumer Council (SHCC) a redactat o plângere împotriva Apple în numele utilizatorilor iPhone din China care au experimentat o serie de probleme cu dispozitivele lor, potrivit The International Business Times. Printre acesteste plângeri se numără şi: explozii spontane.

Potrivit plângerii, doar în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2016 au avut loc 8 incidente separate de dispozitive iPhone 6 sau iPhone 6S din care a ieşit fum sau care au explodat. Spre exemplu, într-unul dintre cazuri, utilizatorul afectat pretinde că iPhone 6S Plus pe care îl deţinea a explodat, iar Apple l-a înlocuit fără să ofere nicio explicaţie pentru problemă.

Împreună cu toate problemele de explozie spontană, în plângere mai este menţionat şi faptul că principalele probleme raportate de clienţi au de-a face cu închiderea inexplicabilă a telefoanelor. Au existat 2.763 de plângeri împotriva Apple în China de la începutulul anului 2016 până în data de 30 noiembrie 2016.

iphone-1

Reprezentantul Apple a declarat pentru Mashable că gigantul din Cupertino are la cunoştinţă raportul şi faptul că au fost raportate cazuri de „incidente termale”: „Vrem să asigurăm clienţii că investigăm cu seriozitate raportul. Am ţinut legătura cu toţi clienţii şi am recuperat aceste unităţi pentru analiză.”

Aceste incidente par să nu fie explozii aleatorii: „Ca parte a procesului standard, facem o investigare amănunţită, inclusiv scanări CT, secţiuni transversale şi altele. Unităţile pe care le-am analizat până acum au arătat clar că acestea au suferit şocuri mecanice care au dus la evenimentul termic. Tratăm siguranţa ca prioritate de top şi nu am găsit nicio urmă de îngrijorare cu privire la aceste produse.”

Sursa foto: @JohnArtman

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!