More

  Software-ul şi serviciile Pebble vor fi disponibile cel puţin până la finalul 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am anunţat săptămâna trecută că Fitbit a achiziţionat Pebble şi că gigantul wearable are de gând să nu mai lanseze niciun dispozitiv sub brand Pebble, ci pur şi simplu să folosească software-ul şi serviciile acestuia.

  Această veste a înfuriat mulţi utilizatori Pebble, de vreme ce s-au trezit din senin într-o stare de incertitudine în ceea ce priveşte dispozitivele lor.

  Potrivit unei postări recente pe blogul companiei, software-ul şi serviciile Pebble vor fi disponibile în continuare pentru cel puţin încă un an de zile, până la finalul anului 2017. Ce se va întâmpla apoi, nu ştim cu certitudine.

  Aşa cum scrie în postarea de blog, Pebble SDK, CloudPebble, Timeline APIs, disponibilitatea firmware, aplicaţiile mobile, portalul dezvoltatorilor şi app store-ul Pebble vor rămâne încă în funcţiune până la finalul anului 2017.

  Astfel, dezvoltatorii pot în continuare să creeze noi aplicaţii, în vreme ce utilizatorii Pebble pot continua să îşi folosească smartwatch-urile.

  Este încă neclar ce se va întâmpla după anul 2017 cu dispozitivele Pebble, ca de altfel şi cu serviciile precum dictarea, mesageria, vremea şi altele. Pebble spune că în prezent evaluează cât timp pot continua aceste funcţii şi vom primi cel mai probabil un răspuns public în curând.

  Tu deţii un ceas Pebble? Eşti mulţumit cu privire la veştile legate de noua achiziţie? Scrie-ne în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.