More

  ANDROID™ 7.0 NOUGAT ajunge pe smartphone-urile Moto Z

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a anunțat oficial că toți posesorii de smartphone-uri Moto Z au început să primească actualizarea la sistemul Android™ 7.0 Nougat. Noul sistem de operare este disponibil începând cu 11 decembrie.

  Android™ 7.0 Nougat îmbunătățește experiența mobilă cu noi caracteristici de multitasking, posibilități de control mai eficient al notificărilor, funcție îmbunătățită de economisire a datelor mobile, funcții de repaus (doze) pentru acumulator și zeci de emoji noi. Una dintre cele mai așteptate funcții este comutarea rapidă între aplicații. În același timp, Android Nougat permite și vizualizare în mai multe ferestre concomitent, astfel încât utilizatorii să poată deschide două aplicații în paralel pe același ecran.

  Pentru utilizatorii tip business ai sistemului Android, această actualizarea vine cu o opțiune nouă de comutare între modurile de lucru, care le permite să oprească și să pornească cu ușurință aplicațiile de lucru și notificările aferente, ceea ce contribuie la un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală.

  Noua versiune de Android oferă utilizatorilor un control mai bun al notificărilor, aceștia putând modifica setările apăsând și ținând apăsat pe o notificare. Utilizatorii pot seta acum modul silențios sau bloca alertele viitoare ale unei aplicații chiar din notificare. Mai mult, ei pot răspunde rapid la mesaje direct din notificări.

  Acestea sunt doar o mică parte a gamei de optimizări oferite de actualizarea sistemului Android™ 7.0 Nougat.

  Noul sistem de operare oferă îmbunătățiri și în ceea ce privește Moto Mods:

  » Modul peisaj pentru Moto Display: Utilizatorii pot utiliza acum Moto Display în vizualizare peisaj când telefonul este conectat la un Moto ModTM.

  » Setări mod Hasselblad TrueZoom: Smartphone-ul va reține modul selectat ultima dată când ați utilizat Hasselblad TrueZoom Moto ModTM.

  » Senzor de amprentă pentru blocarea ecranului: Această nouă setare a fost adăugată pentru a activa sau dezactiva blocarea ecranului când acesta este pornit și se atinge senzorul de amprentă.

  Cu actualizarea Android 7.0, Moto Z a devenit unul dintre puținele smartphone-uri pregătite pentru a fi compatibil cu platforma de realitate virtuală a Google, „Daydream”. Smartphone-urile compatibile Daydream sunt special concepute pentru realitatea virtuală și integrează display-uri cu rezoluție ridicată, performanțe grafice de top și senzori foarte preciși capabili de a urmări cu exactitate mișcările capului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.