Twitch va lansa un serviciu de streaming pentru mobile în 2017

Mădălina Gănescu
- 19.12.2016, 17:04 în Aplicaţii
0

SHARES

Twitch pregăteşte fanilor o surpriză în 2017 în ceea ce priveşte aplicaţia pentru mobile. Mai exact, compania a anunţat că va lansa un serviciu de streaming nativ din aplicaţia mobilă Twitch.

Funcţionalitatea va fi special concepută pentru a permite celor care transmit live să păstreze legătura cu comunitatea chiar şi atunci când sunt în mişcare.

De fapt, utilizatorii Twitch vor putea transmite live de pe smartphone-uri oricât de mult doresc, oricând doresc. Chiar dacă transmisiunile live de pe aplicaţia mobilă Twitch nu sunt încă disponibile, cei care doresc să se înscrie pentru a lua parte la testarea beta, o pot face deja.

Împreună cu transmisiunea de pe mobile, Twitch a anunţat că va lansa o nouă funcţie care va permite utilizatorilor să distribuie mai multe amănunte din vieţile lor.

O nouă categorie numită IRL este disponibilă începând de astăzi, iar aceasta este concepută pentru a permite stremerilor să vorbească şi să distribuie lucruri în comunitatea lor, precum gânduri, opinii, sentimente sau lucruri din cotidian.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!