More

  Google Maps îţi spune ce destinaţii au acces pentru scaune cu rotile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Problema rampelor pentru scaune cu rotile este întâlnită nu doar în România, ci în destul de multe alte ţări din lume. Google Maps vine în sprijinul utilizatorilor care folosesc sau au o cunoştinţă care se deplasează în scaun cu rotile cu o nouă  funcţie nemaipomenită.

  De acum, cei care utilizează Google Maps, dar depind de asemenea de scaune cu rotile, cârje sau cadru, pot afla direct din aplicaţia de călătorie dacă destinaţia către care se îndreaptă, fie că vorbim de restaurant, magazin, teatru, cinema şi nu numai, deţine un punct de acces pentru scaun cu rotile.

  Ideea a luat naştere din timpul de lucru de 20% pe care angajaţii Google au posibilitatea să îl petreacă pentru proiecte laterale. Cu noua funcţie, vei putea să găseşti informaţii despre accesul cu scaunul cu rotile în acceaşi secţiune în care sunt prezentare intervalele orare de funcţionare pentru anumite locaţii.

  Chiar dacă funcţia este live deja în Google Maps, informaţia s-ar putea să nu acopere toate locaţiile de vreme ce Google se bazează pe „Local Guides” care schimbă informaţia pentru spaţiu pe Google Drive.

  În afară de persoanele în scaun cu rotile, informaţia va ajuta, de asemenea, părinţii care necesită ajutor la deplasare, ca de altfel şi pe cei care utilizează cârje sau cadre pentru plimbări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.