HP lansează ProBook x360, cel mai subtire notebook convertibil rigidizat | NOOBZ.RO

HP lansează ProBook x360, cel mai subtire notebook convertibil rigidizat

NoobZ
- 20.12.2016, 14:32 în Laptopuri
0

SHARES

Copiii din ziua de azi, așa-zișii nativi digitali, de la grădiniță până la liceu au cu totul altă relație cu tehnologia și o folosesc în moduri și situații diverse. HP a construit pentru aceştia şi nu numai un calculator accesibil, durabil și complet funcțional.

ProBook x360 Education Edition, compatibil cu sistemul de operare Windows 10, este special conceput pentru acești copii, aflați în plin proces de învățare și explorare.

“Piața educației este o zonă strategică de creștere pentru HP”, a declarat Gus Schmedlen, vice-președinte, Educație la HP. “Acordăm deosebită atenție nevoilor specifice studenților, profesorilor și școlilor pentru că ei sunt următoarea generație de inventatori, lideri și viitori angajați care vor merge dincolo de memorarea notițelor și vor miza pe creativitate, lucru în echipă și gândire critică.”

HP este un jucător important pe piața educației, cu vânzări de aproape 5 milioane de PC-uri în școli și universități, pe parcursul anului fiscal 2016, potrivit datelor furnizate de IDC.

Conceput pentru elevi

Fiind destinat elevilor, durabilitatea a fost o prioritate în ceea ce privește designul noului computer ProBook x360 Education Edition. Ținând cont de acest aspect, HP  s-a asigurat că ProBook x360 Education Edition este cel mai subțire notebook convertibil rigidizat din lume.

Cu un înveliș dur de cauciuc industrial și cu ecrane dotate cu geam Corning Gorilla, ProBook x360 este rezistent la zgârieturi și casare. Inginerii HP au supus computerul rigurosului HP Total Test Process, care presupune căderea liberă a calculatoarelor de la o înălțime de până la 76 cm (aproximativ înălțimea unui birou obișnuit de școală) pentru a se asigura că sunt rezistente la lovituri sau alte șocuri.

Creat pentru învățare

HP a proiectat X360 ProBook Education Edition pentru a îmbogăți experiențele de învățare ale elevilor. Noul calculator include multe dintre caracteristicile care se regăsesc și la dispozitivele comerciale sau de afaceri, cum ar fi Microsoft Office OneNote, dar are și unele beneficii specifice pentru elevi și studenți. ProBook x360 dispune de primul sistem de cameră foto dual mode pentru învățare bazată pe proiecte și creare de conținut.

Modul Explorer utilizează o cameră opțională 1080p HD încorporată pe tastatură care le permite elevilor să filmeze în modul tablet chiar în timpul vizualizării în timp real. ProBook x360 este dotat și cu un „stilou digital,” pentru matematică, adnotare sau artă.  Are, de asemenea, un ecran tactil, pentru copiii mici care folosesc mult mai ușor această interfață. Pe lângă toate acestea,  HP ProBook x360 dispune de elemente de software distractive pentru a menține elevii activi și implicați.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!