More

  iPhone 8 OLED ar putea avea toate marginile curbate cu aspect de „cascadă”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un nou raport ce a apărut recent în mass-media din Coreea de Sud, mai exact în publicaţia Korea Herald, arată că Apple ar putea lansa un iPhone 8 OLED, care se zvoneşte că va fi cu display „edge-to-edge”. Acest lucru înseamnă că dispozitivul ar putea avea margini foarte subţiri pe toate părţile sau poate chiar că toate marginile vor fi curbate către spate pentru un aspect de „cascadă”.

  „Versiunea OLED a iPhone va fi complet curbată de vreme ce Apple a comandat doar display-uri OLED din plastic, nu sticlă, de la Samsung Display. Samsung este capabil să furnizeze ceva mai puţin de 100 de milioane de unităţi pentru display-urile OLED curbate necesare Apple”, se arată în media coreeană.

  Faptul că se vorbeşte despre OLED din plastic înseamnă cel mai probabil că display-urile comandate de Apple sunt create cu plastic, în loc de subrat din sticlă, astfel încât să se îndoaie cu o mai mare uşurinţă.

  Nu există certitudini cu privire la marginile curbate, pentru că în cele din urmă, toate display-urile OLED flexibile de la Samsung, de la Galaxy Round, sunt create cu substrat din plastic, dar au fost curbate doar pe o parte sau pe maximum două părţi, aşa cum vedem în cazul Note 4 sau S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, S7 şi S7 Edge, nu curbat pe toate laturile telefonului, cum se arată în conceptele iPhone 8 sau Galaxy S8.

  Totuşi, Galaxy S8 se zvoneşte să utilizeze acelaşi concept de display cu margini curbate în totalitate, nu doar pe lateral, ci şi sus şi jos, ca de altfel şi că va elimina butonului de home.

  „Viitorul iPhone ar putea folosi o nouă tehnologie de atingere, care permite telefonului să răspundă atunci când utilizatorul atinge orice parte a dispozitivului. Dar, Apple ar putea să nu adopte această tehnologie”, pretind unele surse.

  Apple mai are la dispoziţie totuşi câteva luni bune pentru testare şi decizii, îndeosebi pentru că producţia de masă a unor iPhone 8 OLED este destul de complicat de pus în practică, iar furnizorii vor fi nevoiţi probabil să dea drumul procesului maximum din primăvară dacă doresc să fie lansat produsul finit în toamnă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.