More

  Sony lansează în România camera foto Cyber-shot HX350, cu zoom optic 50x

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează în România camera Cyber-shot HX350 cu super zoom, cu ajutorul căreia utilizatorii pot fotografia peisaje extinse, natura sălbatică exotică, dar și portrete de familie.

  Fotografii amatori care vor un upgrade la instantaneele obținute cu smartphone-ul vor aprecia funcțiile ușor de utilizat și design-ul inspirat de camerele DSLR. HX350 are un grup comod, oferind performanță superioară într-un corp compact și stimulând creativitatea, cu un obiectiv fix.

  Camera poate poate fi utilizată într-o serie largă de scenarii, datorită obiectivului ZEISS® Vario-Sonnar T* care asigură un zoom optic 50x – care corespunde unui unghi larg de 24mm și unui super teleobiectiv de 1200mm (echivalent în format 35mm). Funcția Clear Image Zoom dublează factorul de magnificare maximă până la 100x[1], aducând clădirile îndepărtate, oamenii și animalele foarte aproape de fotograf.

  Tremurul aparatului foto este ”inamicul” fotografierii cu zoom ridicat, lucru recunoscut de fotografii profesioniști. Stabilizatorul de imagine optică SteadyShot elimină balansul din timpul utilizării camerei în mână, asigurând fotografii mai clare, prin schimbarea rapidă a elementelor obiectivului pentru a corecta și cele mai mici mișcări ale mâinii. Modul Intelligent Active oferă clipurilor video precizie și claritate Full HD, cu ajutorul tehnologiei proprietare Sony de analiză a cadrelor.

  Camera dispune de un senzor de înaltă rezoluție CMOS Exmor R cu iluminare din spate, 20,4 megapixeli efectivi și de un motor rapid de procesare a imaginii BIONZ X. Chiar și în cazul fotografiilor de interior sau în condiții de lumină scăzută, imaginile își păstrează claritatea, nivelul redus de zgomot și calitatea înregistrărilor video Full HD.

  Camera Cyber-shot HX350 este ușor de utilizat și dispune de un număr mare de opțiuni. Este echipată cu un inel manual pentru reglarea zoom-ului/focalizării, un disc de selecție a funcțiilor ușor accesibil și un buton personalizat pentru reglarea rapidă a setărilor preferate. Cu modurile P/A/S/M, fotografii au la dispoziție toate nivelurile de expunere de care au nevoie pentru a obține fotografii și înregistrări video Full HD spectaculoase. Realizatorii de film vor aprecia capabilitățile de detaliere ale funcției suplimentare pentru filmarea la o rată de cadre de 24p, care le oferă secvențelor video un aspect cinematografic autentic.

  Fotografii pot realiza încadrarea prin intermediul vizorului electronic cu contrast ridicat – similar cu al unui DSLR – sau folosind ecranul LCD rabatabil manual de 7,5cm (tip 3.0) cu rezoluție de 921.000 de puncte.

  De asemenea, utilizatorii au la dispoziție funcția Motion Shot Video, care poate urmări cu succes un serviciu din tenis sau balansul din timpul loviturii din jocul de golf. După filmare, utilizatorii pot conecta camera la televizorul 4K pentru a vizualiza fotografiile. Tehnologia TRILUMINOS™ Colour disponibilă pe televizoarele compatibile  BRAVIA™ va reda fotografiile în culori vii și vibrante.

  Detalii complete despre camera foto HX350 pot fi accesate aici. Camera va fi disponibilă în magazinele de retail din Europa din ianuarie 2017, la prețul recomandat de aproximativ 400 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.