More

  Instagram adaugă înregistrarea hands-free şi conţinut cu tematică de sărbătoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cel mai nou update Instagram, versiunea 10.3, introduce o serie de funcţii, inclusiv înregistrarea hands-free, mai multe stickere şi conţinut de sărbătoare.

  Noua interfaţă a camerei permite utilizatorilor să înregistreze video prin apăsarea butonului de înregistrare o singură dată, nemaifiind necesară apăsarea şi menţinerea butonului apăsat ca până acum.

  „Dacă vrei să cânţi la chitară singur, să creezi un om de zăpadă sau să te înregistrezi în timp ce ţii un discurs, nu mai este necesar să apeşi şi să ţii apăsat”, spune Instagram în anunţul update-ului.

  Poţi, de asemenea, să adaugi stickere personalizate pentru vreme, timp şi locaţie atunci când vrei să faci poză. Instagram spune că adăugarea stickerelor de locaţie funcţionează aproximativ la fel cu procesul prin care dai tagg unei locaţii pentru o postare pe care o distribui în feed. Cei care îţi urmăresc povestea vor putea să înveţe mai multe despre locaţie, dar povestea nu va apărea pe pagina de locaţie în sine.

  Între timp, Instagram a lansat, de asemenea, stickere cu tematică de sărbătoare, precum om de zăpadă, pom de Crăciun, care vor fi disponibile în următoarele câteva săptămâni, iar platforma de photosharing pregăteşte şi mai multe stickere pentru anul viitor.

  Tu ai actualizat la zi aplicaţia Instagram?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.