More

  Samsung Galaxy S8 ar putea să nu ofere un asistent digital AI în cele din urmă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S8 se zvonea că va avea propriul asistent de Inteligenţă Artificială, asemeni Siri de la Apple, Cortana de la Microsoft şi propriul asistent Google. Noi informaţii apărute zilele acestea în presa străină indică faptul că o înţelegere asupra unui patent, încheiată la un moment dat între Samsung şi Google, ar putea preveni Galaxy S8 de la adăugarea propriului asistent digital.

  În urma achiziţionării Viv Labs, companie specializată pe inteligenţa artificială, anul acesta, gigantul a recunoscut în luna noiembrie că va aduce un nou asistent digital de inteligenţă artificială pe Galaxy S8 şi alte produse Samsung. Totuşi, potrivit unui raport din Korea Business, Google pune presiune pe Samsung să renunţe la acele planuri.

  Disputa se bazează pe un acord cu privire la împărtăşirea unui partent, pe care Samsung şi Google l-au semnat în 2014. Acesta presupune că ambele companii au posibilitatea să folosească patentele pe dispozitivele şi serviciile lor pentru o perioadă de 10 ani. Totuşi, înţelegerea nu este completă pentru că, în teorie, acest acord ar putea fi folosit de Google pentru a distruge planurile pe care le are Samsung cu privire la asistent digital pentru Galaxy S8.

  Nu este exclus ca Samsung să găsească un detaliu în contractul semnat cu Google de care să se agaţe pentru a aduce în cele din urmă un asistent digital de inteligenţă artificială pe Galaxy S8. În acelaşi timp, după cum bine ştim, clauzele unui contract pot fi renegociate, iar cei doi giganţi ar putea oricând să pice la învoială astfel încât fiecare tabără să aibă câte ceva de câştigat.

  Pentru moment, această informaţie nu a fost confirmată nici de Samsung, nici de Google, aşa că nu putem lua de bun tot ce ni se serveşte. Rămânem ochi şi urechi la Samsung şi vă ţinem la curent cu detaliile despre flagship-ul Galaxy S8 pe care gigantul se zvoneşte că îl va lansa în cadrul unui eveniment special ce va avea loc în aprilie la New York.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.