More

  Partea din faţă a smartphone-ului mid-range cu Android de la Nokia (2017)

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În presa online au apărut zilele acestea o serie de imagini cu ceea ce pare a fi unul dintre smartphone-urile Android pe care Nokia le va lansat în 2017, cel mai probabil versiunea mid-range.

  Aşa cum putem observa din fotografiile de mai jos, primul smartphone mid-range cu Android de la Nokia ar putea avea o diagonală de 5.2 inchi, iar acesta ar putea fi prezentat de HDM în timpul Mobile World Congress în februarie, anul viitor, în Barcelona, Spania.

  Din păcate, primim doar imagini cu partea din faţă a dispozitivului, în vreme ce partea din spate rămâne în continuare un mister. La începutul lunii decembrie, au apărut în mediul online imagini cu flagship-ul Nokia P, ca de altfel şi zvonuri care arată că telefonul va avea procesor Snapdragon 835 cu 6 GB de RAM.

  Aceeaşi sursă pretinde că dispozitivul este aşteptat să prezinte un modul de cameră de 23 MP completat de lentilele redeţinute de Zeiss.

  Spre deosebire de Nokia P, smartphone-ul care este prezentat în imaginile se azi pare să fie un mid-range, aşa că specificaţiile ar putea să nu fie deloc surprinzătoare.

  Nu cunoştem încă sursa acestor fotografii, motiv pentru care ar trebui să avem rezerve în tratarea informaţiilor ca fiind veridice. Totuşi, ce putem observa clar este că persoana care fotografiază display-ul poartă mănuşi şi o bonetă de tipul celor pe care tehnicienii le poartă în procesul de fabricaţie.

  Sursă: Playfuldroid

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here