More

  Google Pixel şi Pixel XL îngheaţă inexplicabil şi Google nu are încă o soluţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru că aud tot mai des faptul că utilizatorii de smartphone-uri iau în calcul achiziţionarea unui smartphone Pixel în locul telefoanelor aduse pe piaţă de cei mai mari jucători de telefonie mobile, m-am gândit că ar fi necesar să vorbim ceva mai mult despre defectele dispozitivului.

  Atunci când un produs este lansat, toată lumea vorbeşte despre avantajele sale, fie că ne referim la design sau ce se află sub carcasă. Totuşi, de prea puţine ori întâlnim în România testări care să urmărească evoluţia unui smartphone în timpul utilizării, iar recomandările unora mai sunt făcute şi pe baza afinităţilor vis-a-vis de brand.

  Pentru cei care consideră că Pixel este o opţiune de smartphone în locul oricărui alt telefon disponibil pe piaţă, aş vrea să vorbim astăzi despre cea mai recentă informaţie apărută în presă, anume aceea că unele telefoane Google Pixel ar putea aleatoriu să îngheţe şi să nu mai răspundă pentru minute întregi.

  Se pare că, zeci de deţinători Google Pixel (atât Pixel, cât şi Pixel XL) au raportat că telefoanele lor au întâmpinat aleatoriu exprienţe de îngheţare a software-ului, care au dus la neutilizarea acestora vreme de câteva zeci de secunde sau chiar minute.

  Au existat discuţii interminabile despre această problemă pe forumul oficial Pixel User Community, iar acestea au început să fie dezbătute de la începutul lunii noiembrie, după ce un utilizator a publicat mesajul: „Telefonul meu continuă să îngheţe şi nu pot face nimic cu el când se întâmplă asta. Niciun buton nu răspunde la comenzi vreme de cel puţin un minut şi apoi acesta pur şi simplu începe să funcţioneze din senin.”

  Unii utilizatori au găsit, spun ei, cauza problemei, care ar ţine de o aplicaţie numită Live360 Family Locator. Totuşi, dezinstalarea acesteia a funcţionat doar în cazul unora, în vreme ce altor utilizatori li s-a întâmplat ca telefoanele să continuă să îngheţe, deşi nu aveau această aplicaţie instalată în telefoane.

  Ar putea să nu fie vorba despre o problemă de software, lucru ce ar fi putut fi rezolvat de Google, ci despre o problemă hardware. Ryan Pallet, un utilizator Google Pixel, a lăsat şi el un mesaj în Comunitatea Google Pixel spunând că cineva de la Google i-a răspuns cu privire la problema telefoanelor: „Am luat legătura cu Google şi au cercetat această problemă. Cel cu care am vorbit spune că unele Pixel au probleme de hardware, aşa că RMA este singura modalitate să scapi de ea. Acesta a mai recunoscut că unii clinţi au primit un alt Pixel la schimbul celui care îngheaţă, dar au întâmpinat aceeaşi problemă şi a spus că deşi s-a întâmplat asta, şansele sunt foarte mici. Pe scurt, Google nu ştie ce provoacă îngheţarea telefoanelor.”

  Google Pixel şi Pixel XL sunt primele smartphone-uri lansate pe piaţă sub brandul Google, iar tot mai mulţi utilizatori de dispozitive mobile spun că vor să adopte produsul gigantului. Tu ce părere ai despe Google Pixel? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.