More

  ASUS ar putea lansa un nou ZenFone cu procesor Snapdragon 835 la CES 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În doar câteva zile, ASUS va susţine un eveniment de lansare. Mai exact, în data de 4 ianuarie, în cadrul CES 2017, producătorul va face o serie de anunţuri foarte inportante pentru utilizatori.

  Compania a confimat că vom vedea un nou dispozitiv ZenFone, iar astăzi se pare că ne oferă un nou tease al produsului. De data aceasta, ASUS ne informează că terminalul vine cu „cel mai bun procesor din lume”, un Qualcomm Snapdragon.

  Nu este exclus să fie vorba chiar de Snapdragon 835, pentru că vorbim despre cel mai nou procesor al producătorului, ca de altfel şi despre cel mai puternic şi mai eficient energetic SoC, mult mai bun decât Snapdragon 820 lansat în 2016.

  Ceea ce ştim deja este că Qualcomm se pregăteşte ca în cadrul CES 2017 să facă o serie de anunţuri chiar despre procesorul Snapdragon 835. Mai ştim despre smartphone-ul pe care ASUS se pregăteşte să îl lanseze că va avea cameră duală.

  Pentru moment nu am aflat dacă telefonul face parte din următoarea generaţie ZenFone Zoom sau din următoarea serie ZenFone 4. Totuşi, asta nu are nicio legătură cu procesorul care va veni sub carcasa terminalului şi nici nu indică faptul că nu ar fi vorba despre Snapdragon 835.

  În zilele ce urmează, se pare că ASUS va mai anunţa un smartphone, de data aceasta unul din seria mid-range, un dispozitiv cu o baterie mai mare şi sistem de operare Android Nougat.

  Urmărim anunţurile pe care compania le va face în cadrul CES 2017 şi vă ţinem la curent cu toate amănuntele!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.