Lenovo lansează noua generație ThinkPad X1 Tablet la CES 2017 | NOOBZ.RO

Lenovo lansează noua generație ThinkPad X1 Tablet la CES 2017

NoobZ
- 3.01.2017, 15:55 în Smart
0

SHARES

Lenovo a lansat astăzi, în cadrul ediției 2017 a Consumer Electronics Show (CES), o gamă completă de dispozitive inovatoare dezvoltate sub conceptul “Mai bine. Diferit”. Consumatorii se așteaptă ca dispozitivele lor să fie dezvoltate special pentru a răspunde propriilor nevoi și obiceiuri de utilizare, indiferent că se află acasă, la birou sau în mișcare.

Lansările de la CES consolidează angajamentul Lenovo de a inova, astfel încât să ofere soluții personalizate nevoilor diferite ale fiecărui consumator.

„Abordarea noastră față de inovație este de a ne asigura că evoluăm în mod constant și că înțelegem modul în care tehnologia lucrează pentru fiecare utilizator, afacere și locuință în parte”, a declarat Gianfranco Lanci, Președinte și Chief Operating Officer, Lenovo. „Ne-am asumat angajamentul de a ne înțelege clienții și vom continua să creăm experiențe mai bune, fie că discutăm despre PC-uri optimizate pentru lucru, divertisment sau gaming, despre noua generație de inovații AR/VR sau despre soluții pentru locuințe inteligente”.

Familia ThinkPad X1 oferă o experiență premium

Noua generație de produse ThinkPad X1 continuă seria de inovații fără compromisuri și răspunde nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor pentru care granițele dintre experiența de lucru și cea de divertisment se atenuează. Reacțiile, experiențele și informațiile oferite de utilizatori au determinat Lenovo să dezvolte produse care să răspundă dorințelor care contează cel mai mult pentru consumatori.

Noul ThinkPad X1 Carbon, disponibil în varianta clasică ThinkPad Black și o nouă culoare argintie, este cel mai ușor notebook de business cu ecran de 14 inchi, cântărind doar 1,13 kg. Cu o durată de utilizare a acumulatorului de până la 15 ore*, ideală pentru deplasări prelungite, X1 Carbon a fost reproiectat pentru a include porturi ThunderboltTM 3, conexiune super rapidă LTE-A Wireless WAN și opțiuni WIFI CERTIFIED WiGigTM care oferă performanță și conectivitate la superlativ.

Utilizatorii vor beneficia de protecție suplimentară împotriva amenințărilor cibernetice datorită funcțiilor de securitate optimizate. Un senzor de amprentă conectat la un chip dedicat care gestionează procesarea biometrică contribuie la securizarea și simplificarea procesului de autentificare Windows Hello, la care se adaugă și noua cameră cu infraroșu și funcție de recunoaștere facială.

Disponibil și în noua variantă de culoare argintiu metalic, ThinkPad X1 Yoga este extrem de flexibil și se adaptează cu ușurință la nevoile utilizatorilor, oferind o experiență multi-modală autentică. Acesta poate afișa culori uimitoare și tonuri întunecate absolute, fiind singurul notebook de 14 inch cu ecran OLED. Stiloul reîncărcabil optimizat și tastatura adaptabilă îmbunătățită completează experiența oferită de ThinkPad X1 Yoga.

Noua generație ThinkPad X1 Tablet continuă să impresioneze prin greutatea redusă, modularitate și versatilitate. Dispozitivul poate fi echipat cu module unice care oferă posibilitatea de extindere a porturilor și până la 5 ore de utilizare suplimentară a acumulatorului, precum și cu un proiector integrat.

» ThinkPad X1 Carbon – preț de pornire de la $1.349, disponibil începând din februarie 2017.

» ThinkPad X1 Yoga – preț de pornire de la $1.499, disponibil începând din luna februarie 2017.

» ThinkPad X1 Tablet – preț de pornire de la $949, disponibil începând din luna martie 2017.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!