HyperX lansează căştile de gaming HyperX Cloud Revolver S la CES 2017

NoobZ
- 4.01.2017, 15:23 în Gaming
0

SHARES

HyperX lansează astăzi cele mai performante căști pentru gaming din portofoliu, HyperX Cloud RevolverTM S cu sunet surround plug-and-play Dolby® pe 7.1 canale.

HyperX a inclus tehnologia Dolby Headphone® într-un nou adaptor USB de rețea, care oferă un sunet imersiv și de calitate superioară, prin simpla apăsare a unui buton. Spuma cu memorie HyperX Signature și design-ul nou și mai lat al benzii pentru cap sporesc confortul în timpul sesiunilor prelungite de joc. De asemenea, noile căști premium oferă suport multi-platformă, difuzoare de 50mm și un microfon de anulare a zgomotului, conceput pentru a fi utilizat de jucătorii profesioniști și echipele de sporturi electronice.

Prevăzute cu sistemul audio natural Dolby Headphone, la care se adaugă elementele componente ale modelului HyperX Cloud Revolver, căștile Cloud Revolver S sunt create pentru confort și performanță, oferind un sunet clar și o izolare fonică pentru jocurile de tip FPS și medii 3D. Sistemul de sunet surround Dolby Headphone pe 7.1 canale oferă o experiență de gaming imersivă – simulând sunetul de cinema, care transpune jucătorii în mijlocul acțiunii pentru a le oferi un avantaj în timpul jocului.

„Căștile HyperX Cloud Revolver S le oferă jucătorilor profesioniști sunet, performanță și confort premium cu un singur click. După un singur click utilizatorii vor auzi instantaneu calitatea sunetului Dolby. Pentru jocuri, vizionare de filme sau pentru a asculta muzică – noile căști Cloud Revolver S vă oferă experiența și calitatea sunetului de cinema”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Sistemul audio oferit de Cloud Revolver S este prevăzut cu un design și o tehnologie unică pentru difuzoare, care le permite jucătorilor să perceapă sunetele redate în jurul lor la unghiuri și distanțe diferite. Căștile dispun de trei setări pentru egalizatoare prestabilite care separă amplificarea, flat-ul și vocea. Gamerii vor obține un avantaj competitiv în jocurile de tip FPS și medii 3D, prin auzirea locației adversarilor mai clar și mai precis.

Mai multe despre HyperX Revolver S

Cloud Revolver S sunt concepute pentru a oferi o experiență de gaming premium; printre caracteristicile suplimentare se numără:

» Sunet Surround Dolby – nou adaptor audio de rețea pentru sunet surround plug-and-play și placă de sunet de calitate superioară integrată
» Dezvoltat de jucători – trei setări pentru egalizator prestabilite, volum independent, butoane de oprire a microfonului și LED cu iluminare din spate pentru a verifica rapid modurile active
» Design nou – O bandă pentru cap mai lată, finisaj mat negru și spumă cu memorie HyperX Signature
» Performanță premium – nu e necesar un program software sau o casetă audio separată, spre deosebire de modelele de căști concurente

Specificații suplimentare HyperX Revolver S:

Căști
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim
Tip: Circumaural, închis la spate
Frecvența de răspuns: 12Hz–28,000 Hz
Impedanța: 30 Ω
Nivel sunet: 100.5dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D.: < 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 360g
Greutate cu microfon: 376g

Lungime cablu:
» Căști: 1m
» Audio Control Box: 2.2m
» Cablu de extensie PC: 2m

Conexiune:
» Căști: 3.5mm plug (4 poli)
» Audio Control Box: USB
» Cablu de extensie PC: 3.5mm intrări stereo și microfon

Microfon
» Element: Microfon cu condensator dielectric
» Model polar: Bi-direcțional, funcție de anulare a zgomotului
» Frecvența de răspuns: 50Hz-18,000 Hz
» Sensibilitate: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Disponibilitate

Căștile Cloud Revolver S (preț recomandat de vânzare 169,99 euro) vor fi disponibile din 14 martie 2017, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Căștile Cloud Revolver S includ o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX. Căștile Cloud Revolver S vor fi prezentate la CES 2017, care are loc între 5-8 ianuarie 2017 la Las Vegas.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!